Statiunea Baisoara

Salutare, prieteni pasionati de calatorii si timp liber de calitate petrecut alaturi de cei dragi.

Mergem mai departe cu sugestii de obiective turistice din Ardeal si azi ajungem la Baisoara, o statiune pe care o aleg frecvent clientii care vin la biroul de inchirieri auto, 321rentacar.ro

Locatie Statiunea Baisoara

Baisoara se afla in apropierea paraului Gera, in comuna cu acelasi nume, din Cluj. Turistii care ajung aici sunt impresionati de privelistea extraordinara, larga si plina, spre Campia Transilvaniei si Cheile Turzii. La Baisoara va puteti opri pentru a va bucura ochii cu privelisti muntoase de poveste. Veti putea admira Apuseii, Muntii Maramuresului, Rodnei si Fagaras, precum si o multime de alte culmi renumite pentru frumusetea lor.

Statiunea Baisoara

sursa foto: Baisoara.ro

Ce puteti face in Statiunea Baisoara?

Locatia isi primeste turistii indiferent de sezon, de fiecare data oferind alte si alte motive de distractie si relaxare.

Iarna, la Baisoara puteti practica mai multe sporturi (ski alpin,snowboard, sanius, schi de tura), iar vara, puteti face drumetie, plimbari cu bicicleta, parapanta, catarari si chiar speologie. 

In sezonul rece, la Baisoara sunt active doua partii importante pentru schi alpin si snowboarding. Partia Mare, care are o lungime de 1200 de metri si o dificultate medie, este cea mai populara. Slalom-ul are doar 300 de metri si este pregatita pentru avansati.

In sezonul de cald se pot face drumetii pe o multime de trasee montate, unele marcate, iar altele nemarcate. Astfel, puteti ajunge cu usurinta la Lupsa, la Ghetarul de la Scarisoara, in Rezervatia Scarita Belioara si la Cabana Muntele Filii.

Zona este perfecta si pentru a practica ciclism montan, asa ca puteti sa va luati bicicletele sa mergeti la Baisoara pentru o gura de aer proaspat si sanatate.

sursa foto: Baisoara.ro

Statiunea Baisoara – o alegere perfecta pentru oricine

Cand nu stiti unde sa evadati din aglomeratia urbana, puteti alege cu incredere Baisoara. Aici, exista rost de distractie pentru oricine: parinti cu copii, cupluri, familii numeroase sau gasti de prieteni. Daca ati vizitat-o in sezonul cald, reveniti in sezonul rece, sa o descoperiti altfel.

Pentru ca este situata atat de aproape de Cluj, veti ajunge rapid la Baisoara si veti putea petrece chiar si cateva ore in mijlocul naturii si a unor peisaje de vis.

Inchiriaza o masina de la 321rentacar si viziteaza Statiunea Baisoara

Avem o multime de variante auto pentru cei care vor sa ia drumul Statiunii Baisoara, in sezonul cald sau rece. Iarna, masinile pot fi echipate inclusiv cu lanturi de zapada pe distante mici, cum ar fi iesire din parcare, urcarea unor penti, pentru ca distractia sa nu ramana intepenita din cauza unei portiuni rutiere prea ninse ori alunecoasa. Alegeti acum masina preferata.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *