Partia Marisel

Continuam itinerariul nostru cu cele mai frumoase obiective ce merita vizitate cu o masina inchiriata. Azi ajungem direct la Partia Marisel, o destinatie de super distractie pentru familii, copii, cupluri si gasti de prieteni. Este un resort pentru ski si snowboard, locatia perfecta pentru a practica cele mai frumoase si aventuroase sporturi de iarna.

Marisel peisaj

sursa foto: Partiile Marisel/Facebook

Despre Partia Marisel

Partia se afla doar la 50 de km de Cluj Napoca, la mai putin de o ora de condus cu masina. Este localizata intr-un peisaj muntos deosebit, cu o priveliste spre lacul de acumulare Belis Fantanele. Varfurile muntoase ale Muntilor Apuseni completeaza peisajul de iarna euforica, ideal pentru petrecerea timpului liber. 

Ca si dotari, aici veti gasi 3 partii pentru diferite niveluri de dificultate, un telescaun de 4 persoane, doua instalatii teleschi si instalatie noctura, pentru distractie prelungita pe partie. In afara celor 3 partii principale, exista si una amenajata special pentru cei care prefara saniusul. Cat priveste nivelurile de dificultate, puteti opta intre partia pentru incepatori, pentru cea medie si cea pregatita pentru experimentati in ski si snowboard.

 

Ti-ar placea sa skiezi sau sa-ti faci curaj sa te urci pe placa, dar nu stii de unde sa incepi?

Partia Marisel se dovedeste locatia perfecta pentru a face acest lucru. Asta pentru ca aici gasiti o scoala de ski si snowboard, deschisa pe tot parcursul sezonului rece.

Marisel

sursa foto: Partiile Marisel/Facebook

Cazare in Statiunea Marisel

Nu trebuie sa va faceti probleme nici cu cazarea, pentru ca la Marisel exista o multime de posibilitati: pensiuni si hoteluri, cu oferte avantajoase si praguri diferite de pret.

 

Daca nu ninge, nu va faceti probleme, pentru ca partia este echipata cu tunuri de zapada artificiala ce pregatesc perfect partia pentru ski si snowboard.

Partia este accesorizata cu o parcare iluminata, care are o capacitate de 500 de locuri. Acest lucru inseamna ca puteti sa conduceti direct pana la partie, fara sa pierdeti timp. Ca sa ajungeti la partie, puteti alege una din cele doua rute disponibile: fie Drumul Judetean 107P Marisel, fie DN 1R Belis Fantanele.

 

Partia este deschisa de luni pana duminica, asa ca poti sa-ti planifici un weekend prelungit sau chiar o saptamana de pauza.

 

Inchiriaza o masina pentru Partia Marisel

Hai la munte, la ski sau snowboard, cu prietenii, cu familia sau cu persoana iubita.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *