Cele mai bune masini de inchiriat pentru romanii din diaspora

 Fie ca e Craciun, Paste, vacanta de vara sau orice alta ocazie speciala, foarte multi romani se reintorc acasa, la rude, la prieteni si la familie. Romanii s-au raspandit usor in toata lumea, astfel incat azi exista foarte multi romani care decid sa calatoreasca in Romania pentru a petrece cateva zile pe plaiurile natale.

 Pentru ca traim in era serviciilor si timpul este extrem de pretios, multi romani aleg sa vina in Romania cu avionul. In loc sa piarda pe drum cateva zile conducand masina personala sau calatorind cu autocarul, ajung in Romania in doar cateva ore cu avionul. In aceasta situatie, cei mai multi romani vor considera util sa inchirieze o masina pe durata sejurului petrecut in Romania.

Iata cele mai bune 4 optiuni de rent a car pentru romanii din diaspora.

 1.  Daewoo MATIZ 2008, 0.8i. Este o masina ieftina, care consuma putin si cu care va puteti deplasa usor in trafic. Este ideala daca veti calatori mai ales singur. Veti putea conduce usor dintr-o localitate in alta pentru a vizita rudele sau pentru a merge la intalnirile cu prietenii vechi. Datorita designului compact si confortului minim, Matizul poate fi inchiriat incepand de la 20 euro pe zi pentru minim 3 zile si ajungand la 10 euro pe zi pentru o perioada de inchiriere mai mare de 22 de zile.

 2. Dacia Logan Facelift 2010, 1.4i. Evindent, Loganul nu putea lipsi din aceasta lista, deoarece este foarte bine cunoscut faptul ca aceasta masina este ideala pentru drumurile din Romania. Este una din cele mai solicitate masini. Clientii sunt atrasi de consumul redus de combustibil, de spatiul suficient de mare si de fiabilitatea acestei masini care se comporta decent chiar si pe drumurile cu denivelari. Varianta cu Facelift 2010 poate fi inchiriata incepand cu 25 euro pe zi pentru minim trei zile si pentru 15 euro pe zi daca sejurul Dumneavoastra in Romania este de minim 22 de zile.

 3. Renault MEGANE Kombi 2006, 1.6i. Renault Megane este o alegere excelenta pentru o familie cu unu sau doi copii. Daca planificati mai multe iesiri in apropiere de localitatea in care veti sta pe timpul sejurului din Romania cu siguranta veti avea nevoie de suficient spatiu pentru lucrurile copiilor (jucarii, jocuri in aer liber, biciclete, role, scaun de masina daca aveti un copil mai mic, suficiente haine daca planuiti sa ramaneti in alta locatie pentru cateva zile etc). Renault Megane Kombi 2006 este o masina confortabila si cu o serie de facilitati pe care le veti aprecia atunci cand veti fi la volan. Pretul de inchiriere pentru aceasta masina este intre 27 euro (pentru o perioada de minim 3 zile) si 17 euro (pentru o perioada de peste 22 de zile).

4. Renault Grand SCENIC 2006 – 7 locuri. Aveti o familie numeroasa si planuiti sa va deplasati mai mult pe timpul sejurului in Romania? Sau poate doriti sa va invitati socrii sau prietenii straini sa petreaca alaturi de Dumneavoastra cateva zile in Romania. Pentru aceste situatii si pentru altele similare aveti nevoie de o masina confortabila si spatioasa. Renault Grand SCENIC 2006 are 7 locuri disponibile si reprezinta solutia perfecta daca doriti sa conduceti alaturi de alte 5 sau 6 persoane. Aceasta masina poate fi inchiriata pentru 20 de euro daca perioada de inchiriere este de minim 22 de zile pana la 35 de euro daca aveti nevoie sa o inchiriati pentru un weekend sau minim 3 zile.

Indiferent de ce masini de inchiriat alegeti, firma noastra va sta la dispozitie cu cele mai bune servicii si cu o gama variata de autoturisme, desigur la cele mai bune preturi.

Citeste si cele mai utile sfaturi atunci cand inchiriati o masina


2 comentarii

Dacia Logan, cea mai inchiriata masina a anului 2014 | Blog 321 Rent a car Cluj · ianuarie 20, 2015 la 4:22 pm

[…] Citeste si care sunt cele mai bune masini de inchiriat pentru romanii din diaspora […]

Dacia Logan, cea mai inchiriata masina a anului 2014 · iunie 4, 2020 la 12:59 pm

[…] Citeste si care sunt cele mai bune masini de inchiriat pentru romanii din diaspora […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *