De sarbatori inchiriaza o masina de la 321 rent a car si ramai in siguranta

 Sarbatorile de iarna se apropie cu pasi repezi, iar anul acesta, din cauza pandemiei, exista o multime de restrictii. E clar ca sarbatorile de iarna 2020 vor fi diferite de cum le stiam pana acum, dar cu precautie, responsabilitate si solutii sigure, veti putea sa va bucurati din plin de aceste zile libere deosebite, alaturi de familie sau prieteni.

La 321rentacar poti inchiria acum o masina in cele mai sigure conditii, pentru a te deplasa la rude, la casa de vacanta, la o pensiune sau in alta locatie unde iti doresti sa petreci Craciunul sau Revelionul. Cu certitudine inchirierea unei masini a devenit una din cele mai bune optiuni pentru familiile si cuplurile care trebuie sa se deplaseze, pentru ca, spre deosebire de celelalte mijloace de transport in comun, o masina este mult mai sigura.

 

Sarbatorile de iarna 2020 si inchirierea unei masini

Vrem sa va anuntam ca am luat toate masurile care se impun ca sa va bucurati de o deplasare fara riscuri de infectare. Toate masinile care urmeaza sa fie inchiriate sunt atent dezinfectate si pregatite pentru fiecare sofer in parte. In plus, cei care au mai inchirat pana acum o masina de la noi, cunosc toata suita de beneficii pentru fiecare noua contractare: anvelope pentru sezonul rece, masini impecabile interior – exterior, fara taxe ascunse, toate taxele obligatorii platite (inclusiv rovigneta pentru a va putea deplasa in orice localitate din tara). Nu impunem limite de kilometri, iar daca doriti sa treceti un alt doilea sofer pe contract, nu se percepe nicio taxa suplimentara. Prin toate aceste beneficii, ne dorim sa ramanem una  din cele mai deschise, transparente si competitive firme de rent a car din Cluj si din Vestul tarii.

GLE Coupe - 321rentacar

Masini dezinfectate pentru rent a car de Craciun 2020

Daca ti-ai propus sa iesi cu familia la o plimbare de sarbatori sau sa petreceti Craciunul la o pensiune, in munti, inchiriati de la noi o masina si va puteti proteja mai bine. Acordam o atentie deosebita dezinfectarii autoturismelor dupa fiecare noua utilizare, pentru ca punem siguranta dumneavoastra pe primul plan, mai ales in conditiile actuale.

De asemenea, va aducem aminte ca plata pentru serviciile de inchiriere se poate face direct prin card, iar astfel veti evita contactul cu lichiditatile. Va asteptam sa faceti rezervarea online pentru perioada preferata si pentru masina dorita. Daca aveti nevoie de suport sau consultanta in alegerea masinii de inchiriat pentru sarbatorile de iarna, ne puteti contacta oricand. De sarbatori inchiriaza o masina de la 321 rent a car!


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *