Rent a car Cluj. Masini dezinfectate. Inchiriaza o masina in conditii de siguranta.

masini dezinfectate

321rentacar ia masuri suplimentare pentru siguranta soferilor si pasagerilor ce vor calatori cu masini inchiriate.

Pentru ca am primit mai multe intrebari legate de siguranta si dezinfectarea masinilor inchiriate, vrem sa confirmam clientilor nostri ca depunem eforturi suplimentare pentru curatarea si igienizarea autoturismelor.

Astfel:

 • daca rezervati o masina la 321rentacar si optati pentru preluarea acesteia de la sediul nostru din Strada Planoarelor, nr 10, Cluj-Napoca, veti primi masina 100% curata si dezinfectata.

 

 • daca optati pentru preluarea masinii direct din Aeroportul International din Cluj, masina va fi dezinfectata din nou, chiar in aeroport, de catre agentul 321rentacar care va asteapta. In acest caz, dezinfectarea se va face inainte de sosirea clientului, pentru ca stim cat de pretios este timpul pentru dumneavoastra.

 

 • daca alegeti preluarea masinii din alta locatie din Cluj, autoturismul va fi dezinfectat din nou inainte de predare, de catre agentul 321rentacar.

 

Dezinfectarea masinilor dupa fiecare predare

La finalul perioadei de inchiriere inscrisa in contract si dupa predarea autoturismelor de catre clientii contractati, toate masinile vor intra din nou intr-un proces amplu de igienizare si dezinfectare. Astfel, vom pregati cu atentie fiecare masina pentru urmatoarea inchiriere.

 

Curatam si dezinfectam temeinic masinile

 • Inainte de fiecare inchiriere, fiecare autoturism este curatat si dezinfectat cu maxima atentie
 • Pentru dezinfectare folosim substante si produse autorizate

 Masini dezinfectate – cum procedam

Se vor dezinfecta in mod corespunzator toate zonele si obiectele critice ale masinii inchiriate, in special cele predispuse atingerilor:

 • cheia masinii
 • volanul
 • schimbatorul de viteze
 • bordul
 • manerele portierelor
 • manerul portbagajului
 • suportul centurilor de siguranta

Predarea masinii in Aeroportul International Cluj

De asemenea, va aducem la cunostinta faptul ca, in conformitate cu noile reguli din aeroporturi, agentul 321rentacar care va asteapta pentru predarea masinii se va afla in zona terminalului de sosiri, in afara aeroportului (exact in fata terminalului de sosiri, la  iesirea din aeroport, langa parcarea taxi-urilor).

Pentru identificare rapida, agentul nostru va avea asupra sa o placuta cu numele clientului care a rezervat masina cu preluare direct din aeroport.

 

 

Prin aceste masuri suplimentare de siguranta dorim sa fim mai aproape de clientii nostri, sa stopam raspandirea virusului si sa continuam sa oferim experiente grozave pentru toti cei care aleg sa inchirieze o masina. In contextul actual, ne bucuram ca va putem oferi in continuare servicii de rent a car premium si va asiguram de toate eforturile pe care le facem in directia limitarii raspandirii virusului.

 

Daca doriti sa calatoriti in urmatoarea perioada sau sa planificati o calatorie, suntem aici pentru a va oferi servicii de rent a car sigure si de calitate.

 


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *