Daewoo Matiz, cea mai ieftina masina de inchiriat

Va ganditi sa inchiriati o masina si vreti sa alegeti cea mai ieftina varianta pentru ca nu dispuneti de multi bani? Serviciile de rent-a-car nu mai sunt de ceva vreme servicii exclusiviste, de lux. Azi, orice persoana cu un buget redus poate inchiria cu succes o masina atunci cand are nevoie.

Mai exact, daca doriti sa inchiriati cea mai ieftina masina, uitati-va cu incredere la Daewoo Matiz, care poate fi inchiriata pentru 10 euro, pe o perioada mai mare de 22 de zile si pana la 20 de euro pentru o perioada de minim 3 zile. Preturile sunt finale, cu TVA si includ asigurarea RCA, asigurarea Casco, Rovinieta, Taxa de cauciucuri de iarna si taxa de aeroport.

Daca sunteti in dubii pentru ca aveti impresia ca pentru un pret asa mic, Matiz este o masina de evitat, puteti sa va schimbati linistit parerea. Sunt foarte multe situatii cand puteti avea nevoie de o masina exact ca Matizul.

„Buburuza” este usor de manevrat, avantaj pe care il vor aprecia mai ales femeile. Este usor de condus chiar si in sezonul rece, pentru ca are rotile subtiri. In al doilea rand, este o masina mica, compacta, va puteti strecura usor cu ea prin oras pentru a evita aglomeratia si puteti gasi rapid un loc de parcare. Vizibilitatea este foarte buna, scaunele sunt confortabile, are inchidere centralizata si radio cd disponibil. Ca sa ramanem in sfera preturilor mici, veti aprecia din plin faptul ca Matiz-ul consuma putin combustibil la drum intins.

Intr-adevar nu este cea mai buna optiune de inchiriat daca intentionati sa calatoriti cu mai multe persoane sau cu familia si aveti multe bagaje de transportat. Pentru ca este o masina compacta, Matizul are portbagajul relativ mic, insa daca veti calatori singur sau insotit de 1-2 persoane puteti utiliza bancheta din spate pentru o parte din bagaje. De asemenea, persoanele care intentioneaza sa inchirieze o masina in interes de serviciu, pentru deplasari in oras la diverse intalniri, cuplurile care vor sa mearga intr-o plimbare in afara orasului intr-un weekend, familiile cu un copil care merg in vizita la rude in alta localitate pot opta cu incredere pentru cea mai ieftina masina de inchiriat – Daewoo Matiz.

Asadar, va asteptam sa incercati aceasta masina extrem de ieftina care are numeroase avantaje pentru deplasarea intr-un oras aglomerat si desigur asigura pasagerilor un confort mult sporit. Drumuri bune!

CIteste si despre cea mai inchiriata masina a anului 2014


2 comentarii

Rent a car in Transilvania | Blog 321 Rent a car Cluj · februarie 9, 2015 la 3:12 pm

[…] CIteste si care este cea mai ieftina masina de inchiriat […]

Rent a car in Transilvania simplu ieftin si de calitate · iunie 4, 2020 la 12:57 pm

[…] CIteste si care este cea mai ieftina masina de inchiriat […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *