Strainii si romanii care ajung in Cluj si inchiriaza o masina de la 321rentacar.ro cauta de multe ori obiective turistice interesante. Fie ca vin in Cluj in interes de afaceri sau cu scop turistic, fie ca vorbim de clujeni care vor sa iasa din monotonia orasului, aventurandu-se in noi excursii, Partia Feleacu este printre primele atractii de avut in vedere.

Suntem in plin sezon de iarna, iar Partia Feleacu este acum cea mai ravnita destinatie turistica pentru clujeni, ardeleni, turisti si oameni de afaceri care vin la Cluj.

Partia fealacu Ski

sursa foto Partia Teleschi Feleacu/Facebook

Despre Partia Feleacu

Partia pentru schiori se afla doar la 12 km distanta de Cluj, chiar pe dealul cu acelasi nume. Este perfecta pentru cei care vor sa practice schi-ul si snowboard-ul, fie ca sunt schiori experimentati sau amatori.

Pentru cei care doresc sa se initieze in schi si/ sau snowboard, Partia Feleacu ofera cursuri specializate. Cursurile scolii de schi sunt sustinute de profesionisti talentati si prietenosi, ceea ce inseamna ca incepatorii vor deprinde rapid arta de a zbura pe zapada, pe schiuri sau snowboard. Cele doua partii principale deschise sunt partia mare si partia pentru incepatori.

Poti alege sa petreci la Partia Feleacu un weekend sau chiar o saptamana intreaga, pentru ca partia este deschisa in fiecare zi. Daca nu ai echipament de ski, nu este nicio problema, pentru ca poti inchiria tot ce ai nevoie la fata locului: schiuri, clapari, bete.  

Partia Feleacu noaptea

sursa foto Partia Teleschi Feleacu/Facebook

Una din cele mai moderne partii de schi din tara

Partia Feleacu se intinde pe o lungime de 765 metri, avand o diferenta de nivel de 98 metri. Este una din cele mai moderne partii din Romania si este functionala chiar si atunci cand nu ninge suficient, pentru ca este dotata cu zapada artificiala. Nu mai putin de 6 turnuri de zapada artificiala functioneaza pentru o acoperire uniforma a partiei.

Feleacu este echipata si cu un sistem eficient de iluminare, ceea ce permite utilizarea partiilor chiar si pe timp de noapte. Instalatia teleschi are o capacitate de 412 persoane/ pe ora, iar aceste dotari sunt completate de un sistem de supraveghere non-stop, sistem de sonorizare si internet wireless.

 

De ce merita sa vizitati Partia Feleacu din Cluj?

– este o destinatie idilica pentru iarna

– locul ideal pentru practicarea sporturilor de iarna: schi si snowboard

– pentru a petrece timp de calitate cu prietenii sau familia

– pentru ca este aproape de Cluj-Napoca si nu veti pierde mult timp cu sofatul

 -pentru a admira panorama superba a orasului, de sus

– este o destinatie perfecta pentru familii cu copii

 

 

De ce merita sa inchiriezi o masina de la 321rentacar pentru a vizita Partia Feleacu?

– alegi din zeci de modele de masini, inclusiv SUV – uri

– preturi de inchiriere avantajoase si planuri tarifare pentru orice buget

– masini de inchiriat perfect echipate de iarna ( lanturi, cauciucuri de iarna, dotari suplimentare )

– masini impecabile, sigure pentru sezonul rece.

 


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *