Inchiriaza masini pentru angajati

 

Ca firma, este important sa-ti protejezi angajatii si sa le oferi solutii de confort. Daca nu vrei sa intarzie la munca, sa ajunga cu hainele sifonate, sa fie stresati din cauza aglomeratiei din mijloacele de transport in comun, atunci le poti oferi ca beneficiu o masina de inchiriat.

Angajatii pot folosi aceste masini de inchiriat pe o perioada determinata, in functie de proiectele pe care firma ta le deruleaza la un moment dat. Ideea este ca totul e foarte flexibil. Nu e ca si cum ai cheltui banii din firma pentru a cumpara masini. Inchiriezi masini pentru anumiti angajati sau pentru toti angajatii tai importanti. Tu decizi!

masini economice, inchirieri auto cluj, 321rentacar

Inchiriaza masini pentru angajati – avantaje

– Asiguri confort si protectie pentru angajatii tai.

Acestia vor ajunge la programul de munca mai rapid, mai usor, mai confortabil si intr-o stare mai buna. Vor evita aglomeratia din mijloacele de transport in comun si vor ajunge la munca in cea mai buna stare, pregatiti pentru performante.

Skoda Rapid, inchirieri auto cluj

Lipsa grijii in cazul in care autoturismele sunt avariate. Toata raspunderea si intocmirea actelor intra in sarcina companiei de rent a car, ceea ce face ca activitatea firmei dvs sa nu fie afectata de aceste evenimente.

inchiriaza masini pentru angajati

– Este ieftin sa inchiriezi masini.

Serviciile de rent a car nu sunt un lux pe care firma ta sa nu si-l poata permite. Din contra. La 321rentacar.ro poti inchiria masini incepand cu 9 euro/ zi. Preturile difera in functie de perioada de inchiriere si de masina dorita. Poti opta pentru masini mai ieftine, cum ar fi Dacia Logan, sau autoturisme din clasa compacta, cum ar fi Seat Leon, Skoda Fabia, Seat Toledo, Seat Ibiza, toate masinile fiind noi. Orice vei alege, trebuie sa stii ca masinile sunt in cea mai buna stare de functionare si sunt impecabile.

 

– Poti sa-ti inregistrezi pe firma cheltuielile de inchiriere si carburant folosit.

Prin urmare, va fi o cheltuiala inclusa in balanta firmei, dar care poate aduce la randul sau mai multe avantaje.

 

– Este flexibil.

Nu esti legat de o cheltuiala cum ar fi un contract de leasing. Inchiriezi cand vrei, faci pauza cand vrei sau incetezi cand doresti. Daca alegi sa inchiriezi o masina pe o perioada mai lunga de timp, automat vei beneficia de un pret mai mic.

– Castigi aprecierea angajatilor tai.

Intr-o perioada in care este dificil sa tii resursele umane aproape de tine si firma ta, pentru a inregistra cele mai bune performante, sa oferi o masina pentru deplasare de acasa la serviciu si invers poate fi un beneficiu extrem de important pentru un angajat. Poti include masina de serviciu pe lista avantajelor pe care le au angajatii tai.

De ce ne-am inoit intreg parcul auto

Ca o concluzie, ai toate motivele sa inchiriezi acum masini de serviciu pentru angajatii tai. Este ieftin si foarte flexibil. In plus, angajatii vor fi mai conectati si implicati in activitatea firmei, iar firma va avea de castigat.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *