Dacia Logan, cea mai inchiriata masina a anului 2014

In 2014, Dacia Logan a fost cea mai ceruta masina de catre persoanele care au apelat la o firma de rent a car.

dacia-logan-facelift

Cine a inchiriat Dacia Logan in 2014?

Persoane care calatoreau singure in interes de serviciu sau pentru distractie, cupluri, familii cu 1-2 copii sau putin mai numeroase, atat romani cat si straini, au optat pentru inchirierea unei masini Dacia Logan fie pentru o calatorie mai lunga sau pentru o plimbare scurta. Strainii care ajung in Romania inchiriaza de obicei un Logan pentru a se deplasa usor cu o masina confortabila si sigura.

Care sunt motivele pentru care Dacia Logan a fost in topul preferintelor in 2014?

Tariful de inchiriere. Este unul din motivele pentru care cei mai multi soferi au ales aceasta masina. Loganul este una din cele mai ieftine masini de inchiriat. Astfel, daca vrei sa o inchiriezi pentru o perioada mai mica de 3 zile, tariful este de 23 de euro, iar daca vrei sa o inchiriezi pe o perioada mai lunga de 22 de zile, tariful de inchiriere ajunge la 13 euro pe zi. Dacia Logan este disponibila pentru inchiriat in mai multe variante: Ambiance, Preferance, Facelift 2011, New Model 2014. Datorita acestei oferte variate, exista un numar mare de clienti care aleg sa inchirieze Dacia.

Consumul de carburant. Nu este un secret faptul ca Loganul este o masina care consuma relativ putin in comparatie cu alte modele. Astfel, cei care au inchiriat Logan in 2014 s-au gandit ca vor plati mai putin pentru combustibilul utilizat. Multe persoane au preferat sa reduca bugetul alocat pentru inchirierea unei masini pentru a mari bugetul alocat altor cheltuieli de calatorie.

Confort si spatiu. Dacia Logan este o masina incapatoare, suficient de spatioasa pentru 4-5 persoane. In afara de cele cinci locuri confortabile, portbagajul este suficient de mare, iar in masina exista mai multe spatii inteligente de depozitare. Logan este ideal pentru o familie cu copii care se deplaseaza dintr-un loc in altul si care, de obicei are nevoie de mai mult spatiu pentru bagaje si alte accesorii (carucior de copil, bicicleta, trotineta, scaun auto, cort etc). Logan este o masina usor de condus si ofera o foarte buna vizibilitate soferului in fata, dar si in geamurile si oglinzile laterale. Spatiul interior este modern, iar volanul, schimbatorul de viteze si celelalte functii au fost proiectate pentru a fi ergonomice, practice si estetice.

O masina sigura pentru drumurile din Romania

Logan este o masina construita solid. Gropile si denivelarile peste care trece se simt foarte putin in interiorul masinii. Din acest motiv multe persoane considera ca ea este ideala pentru a fi condusa in tara noastra, unde drumurile nu sunt cele mai bune.

Cu aceste caracteristici principale si promisiuni de imbunatatire a noilor variante, Logan este un candidat serios si pentru titlul de cea mai inchiriata masina a anului 2015.

Citeste si care sunt cele mai bune masini de inchiriat pentru romanii din diaspora


3 comentarii

Daewoo Matiz, cea mai ieftina masina de inchiriat | Blog 321 Rent a car Cluj · ianuarie 31, 2015 la 12:06 pm

[…] CIteste si despre cea mai inchiriata masina a anului 2014 […]

Cea mai furata masina din Romania | Blog 321 Rent a car Cluj · aprilie 25, 2015 la 1:10 pm

[…] care este aceasta masina. Dupa cum am relatat intr-un articol mai vechi, Dacia Logan este de departe cea mai inchiriata masina din tara noastra. Din pacate tot acest model de masina este si cea mai furata masina. Tot din pacate trebuie sa […]

Daewoo Matiz, cea mai ieftina masina de inchiriat de la 321 rent a car · iunie 4, 2020 la 12:58 pm

[…] CIteste si despre cea mai inchiriata masina a anului 2014 […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *