Piata de rent a car din Romania s-a dezvoltat spectaculos in ultimii ani. Si nu este vorba doar despre capitala. In Vest, in Transilvania, exista posibilitatea de a inchiria masini la cele mai mici preturi, in conditiile unor servicii ireprosabile.

Parcul auto disponibil este numeros. Exista peste 60 de masini din care puteti alege si vorbim despre o gama foarte diversificata. Astfel, in fiecare zi, romanii si strainii care ajung in Romania, inchiriaza masini de la cele mai ieftine pana la cele mai sofisticate (de la o mini masina de oras Daewoo Matiz, la Logan, Renault, Fort si pana la VW Passat si BMW Seria 3). Este aproape imposibil sa nu gasiti o masina pe gustul dumneavoastra si in conformitate cu ceea ce aveti nevoie sa faceti cu ea.

Persoanele care au nevoie rapid de o masina ieftina aleg de obicei Matizul (de la doar 10 euro pe zi!), familiile cu copii care se deplaseaza in concediu aleg preponderent Dacia Logan (de la 13 euro pe zi). Oamenii de afaceri care cauta sa se prezinte impecabil la o intalnire pot alege cu incredere un VW Passat din 2008 de la 35 de euro pe zi. Pentru ocaziile speciale care necesita o masina speciala (de exemplu o nunta cu stil, o plimbare romantica de lux in apropierea orasului etc) exista BMW Seria 3 din 2009 de la 60 euro pe zi sau un 4 x 4 Dacia Duster de la 40 euro pe zi. Chiar si grupurile de prieteni de 8-9 persoane pot alege sa mearga intr-o excursie cu o masina inchiriata, un Renault Trafic de la 40 euro/ zi.

Cluj Napoca este cel mai important centru din Transilvania unde puteti inchiria o masina. Cei care calatoresc cu avionul si ajung in Cluj vor aprecia serviciile impecabile de rent a car disponibile direct din aeroport.

De ce Rent a car in Transilvania?

In afara de situatiile cand aveti nevoie de o masina ocazional pentru o intalnire sau un eveniment special (si nu numai) , trebuie sa stiti ca exista foarte multe obiective turistice interesante si atractive in aceasta parte a tarii. De la muzee, castele, rezervatii naturale pana la pesteri, saline, manastiri, bai, lacuri si cetati. Ramane sa le descoperiti dumneavoastra.

Am scris la inceput: „servicii ireprosabile” pentru rent a car in Transilvania. Da! 321rentacar.ro va ofera predare si preluare a masinii non stop si gratuita in aeroportul din Cluj, consultanta telefonica non stop, la orice ora, masini sigure, dotate corespunzator, preturi super avantajoase si toate taxele RCA, Casco, Rovinieta incluse in pret.

In concluzie, exista foarte multe situatii cand puteti avea nevoie deRent a car in Transilvania. Dumneavoastra unde ati merge cu o masina inchiriata daca ati ajunge in Transilvania maine?

CIteste si care este cea mai ieftina masina de inchiriat


1 comentariu

Inchiriaza o masina pentru calatoriile urgente | Blog 321 Rent a car Cluj · februarie 15, 2015 la 2:00 pm

[…]  Citeste si despre: rent a car in Transilvania […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *