Despre Salina Turda:

Clientii 321rentacar.ro sunt cei care care ne-au inspirat in selectarea celor mai frumoase si dorite destinatii atunci cand aleg sa inchirieze o masina din parcul nostru auto.

Azi ne oprim la cativa km de Cluj, intr-o locatie superba, cu numeroase facilitati de agrement si sanatate. Este vorba despre Salina Turda. Avand in vedere proximitatea sa fata de Cluj, merita sa inchiriati o masina si sa petreceti un weekend in acest loc care uimeste prin sculpturile in sare.

 

De ce merita sa vizitati si sa reveniti in fiecare sezon la Salina?

Supranumita Poarta spre inima Transilvaniei, Salina Turda este unul din cele mai frumoase obiective turistice din Ardeal si din Romania. Cu un istoric impresionant, aceasta Salina este un adevarat muzeu al mineritului in sare. Este situata in apropierea orasului Cluj, ceea ce o face una din locatiile preferate ale celor care vor sa iasa din rutina zilnica si sa se destinda pentru cateva ore sau cateva zile.
Salina Turda a trecut in ultimii ani printr-un proiect de re-amenajare, iar azi cei care ajung aici se pot bucura de o multime de facilitati.

Astfel, Salina pune la dispozitia turistilor un bazin de inot, un centru spa, salina pentru agrement, precum si strandul Durgau, un amfiteatru care se poate inchiria, masa de biliard si masa de tenis, distractii in roata mare, inchiriere teren de minigolf si barcute pe lacul mina Terezia etc. Este imposibil sa te plictisesti aici. Preturile pentru facilitati sunt accesibile, iar turistii au mai multe variante de cazare in zona.

Salina turistica este o adevarata oaza pentru cei care vor sa descopere lucruri noi si sa se bucure de frumusetile naturii. Turistii pot vizita Galeria Franz Josef, cu Sala de Apel, Mina Rudolf, Mina Terezia si Mina Anton, Mina Iosif, numita si Sala Ecourilor, Sala Crivacului, Sala putului de extractie si Mina Ghizela.

Dincolo de aspectul turistic, Salina Turda poarta si o importanta componenta de sanatate. Ofera un microclimat si factori sanogeni, conditii optime pentru numeroase terapii de recuperare pentru diferite afectiuni. Salina Balneara este recomandata pentru cei care sufera sau au predispozitii pentru rinita alergica, polipi, infectii respiratorii repetate, astm bronsic, bronsita cronica alergica, eczeme sau dermatite atopice, bronhopneunopatii etc.

 

O excursie la Salina din Turda cu o masina inchiriata

Locatia este prietenoasa pentru grupuri de tineri, dar si pentru familiile cu copii. Fie ca este vorba despre un cuplu care doreste o masina compacta si rapida pentru un sejur in Salina Turda, fie ca vorbim de o familie cu 2 – 3 copii care cauta o masina spatioasa pentru a pleca intr-o vacanta de o saptamana la Salina,  la 321rentacar.ro avem toate solutiile auto.

Un alt punct important pentru Salina Turda este disponibilitatea sa indiferent de sezon. Poate fi vizitata tot timpul anului, de luni pana duminica. La 321rentacar.ro programul este non-stop si extrem de flexibil, ceea ce va permite sa va planificati excursia la Salina Turda asa cum doriti.  


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *