321Parking Cluj este o parcare moderna, care se afla foarte aproape de aeroportul din Cluj – Napoca. De-a lungul timpului ne-am intalnit si am discutat cu foarte multi oameni care aveau zbor din Cluj. Noi ajutam oamenii atunci cand ajung la noi in oras, adica le oferim o gama diversificata de masini, pentru inchiriere. Dar, discutand si cu alti calatori care pleaca de pe aeroportul din Cluj, am hotarat sa le punem la dispozitie cateva informatii pretioase in ceea ce priveste transportul pana la aeroportul din oras. Transportul public catre aeroport, nu reprezinta o optiune viabila pentru cei care vor sa plece, deoarece nu circula non – stop, si atunci cand circula, de multe ori este foarte aglomerat. Mai puteti ajunge la aeroport cu taxi, insa daca nu sunteti din Cluj – Napoca este destul de dificil.  O alta solutie ar fi sa rugati un prieten sau o ruda sa va duca pana la aeroport cu masina, doar ca aceasta varianta presupune sa deranjati pe cineva. De acum, puteti elimina toate aceste modalitati de a a ajunge la aeroport si puteti veni chiar cu masina personala si o lasati in parcare privata Cluj.

Parking Aeroport Cluj – parcare privata langa aeroport Cluj

Puteti veni la aeroport cu masina personala indiferent daca sunteti din Cluj – Napoca sau din alt judet. Nu trebuie sa va faceti griji pentru masina dumneavoastra, pentru ca pe toata perioada cand sunteti plecat, ea este intr-un loc sigur. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa luati legatura cu cei de la 321Parking Cluj si pentru asta vezi site. Dupa ce ati luat legatura cu ei, sau dupa ce ati facut rezervare pe site, acestia va vor face o oferta parcare Cluj.

De ce va indrumam catre o parcare privata Cluj

–          Parcarea este foarte aproape de aeroport, la 1.4 km. Aceasta distanta se parcurge in aproximativ 2 minute.  321Parking Cluj va asigura gratuit transferul pana in incinta aeroportului.

–          In aceasta parcare privata Cluj puteti gasi 100 de locuri de parcare cu posibilitate de extindere. Nu conteaza ora si ziua cand veniti pentru ca programul celor de la 321Parking Cluj este non – stop.

–          Masinile sunt in deplina siguranta. Si pentru a va convinge de acest aspect va spunem ca au un performant sistem de supraveghere video care functioneaza non – stop, dar au si agenti de securitate care asigura paza si protectia masinilor.

Datorita celor de la 321Parking Cluj, drumul pana la aeroport este mult mai simplu. Nu mai este nevoie sa pierdeti ore bune prin mijloacele de transport public sau sa deranjati pe cineva sa va aduca la aeroport. Veniti cu masina personala, o lasati la ei, si cand va intoarceti masina va asteapta in cea mai moderna parcare privata langa aeroport Cluj.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *