Modalitati de plata pentru inchirierea unei masini

Vrei sa inchiriezi o masina, dar nu stii ce posibilitati de plata ai la dispozitie? Citeste urmatoarele informatii pentru afla detaliile de care ai nevoie si pentru a indrazni sa-ti planifici in continuare deplasarea cu o masina inchiriata de la 321rentacar.ro Cluj.

Azi este despre preturi – factorul numar 1 care te intereseaza atunci cand inchiriezi o masina. Si avem o veste buna pentru tine: cand vine vorba de preturi si plati noi suntem superFLEXIBILI. Iti aratam imediat de ce.

  • Acceptam toate modalitatile de plata: card, numerar, virament bancar
  • Nu avem costuri ascunse. „Ce vezi, aia platesti”. Nimic in plus. Pretul afisat este pretul tau final.
  • Nu solicitam plati in avans. Din acest punct de vedere poti sta linistit. Suntem o companie serioasa de inchirieri auto si punem pe primul plan experienta placuta a clientilor nostri de fiecare data cand iau contact serviciile noastre.
  • Plata se efectueaza la sosire.
  • Tarifele noastre variaza in functie de numarul de km, puteti beneficia de reduceri de pana la 30% daca parcurgeti putini km pe intreaga perioada de inchiriere.

Modalitati de plata pentru inchirierea unei masini

In momentul in care te hotarasti sa inchiriezi o masina din portofoliul 321rentacar.ro, unul din lucrurile pe care trebuie sa le ai in vedere tine de modul in care vei alege sa faci plata. Ai mai multe optiuni la dispozitie.

1. Platesti cu un card. Daca ai un card, poti alege sa faci plata direct de pe el.

2. Platesti numerar. O alta modalitate de plata pentru care poti opta este numerar la ridicarea masinii.

3. Plata se poate face cu orice card VISA sau MASTERCARD.

Avand in vedere modalitatile multiple si flexibile pe care le pune la dispozitie firma de inchirieri auto Cluj, avem increderea ca intreg procesul de inchiriere se va derula in cele mai bune conditii. Oferim flexibilitate maxima si orice modalitate de plata pentru ca ne dorim sa cream experiente placute si confortabile pentru client. Avem convingerea si experienta ne-a demonstrat ca in momentul in care un client gaseste ca procedura de inchiriere auto este una simpla, fara prea multa birocratie, el va reveni.

De aceea, va asteptam si va-reasteptam sa inchiriati o masina pentru urmatorul sejur.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *