Salonul Auto de la Paris 2014

In fiecare an, Salonul Auto de la Paris ne-a impersionat cu tot felul de masini care mai de care. Iata ca si anul acesta se pare ca vom avea parte de cateva surprize foarte placute din partea organizatorilor. Trebuie precizat faptul ca evenimentul va avea loc intre 4 si 19 octombrie anul acesta. Cu cat se apropie mai mult acest eveniment, cu atat marii producatori de automobile din lume se pregatesc tot mai intens.

vw-passat-b8-volkswagen-passat-2014-101

Cu ce ne incanta Salonul Auto de la Paris 2014

In cadrul acestui eveniment vom avea numeroase aparitii care cu siguranta vor incanta pe foarte multi dintre noi. De asemenea, trebuie precizat faptul ca in cadrul Salonului Auto Paris 2014 vor fi prezente atat companiile de renume cat si companii mai micute.

–          Mercedes AMG GT, C63 AMG, S500 Plug-in Hybrid este una dintre marile suprize din cadrul Salonului Auto Paris 2014. Aceasta masina va avea un motor V8 biturbo de 4 litri. Aceasta bestie dezvolta 510 cai putere.

–          Volkswagen Passat, noul model. Trebui precizat faptul ca aceasta masina se afla deja la modelul cu numarul opt. Acest model se remarca fata de predecesoarele sale, datorita unui design cu totul aparte. De asemenea, greutatea masini este mai scazuta cu 85 kg. Desigur ca si ampatamentul este mai mic cu 80 mm. O noutate cu care ne surprind cei la la Volkswagen este utilizarea ecranelol TFT pentru ceasurile de bord. Masina este disponibila atat in varianta pe benzina cat si in varianta diesel. Motoarele dezvolta o putere cuprinsa intre 120 si 180 CP.

–          Volvo XC 90. Dupa cum bine stim si dupa cum ne-au obisnuit cei de la Volvo, siguranta este in prim plan. Se cunoaste foarte bine faptul ca Volvo a pus intotdeauna siguranta pe primul loc, iar acest lucru nu poate decat sa ne bucure. Motorizarea acestei masini este una hibrida, care combina cu succes un motor de 2 litri pe benzina cu un motor electric, iar acestea impreuna dezvolta 400 CP.

–          Jaguar XE este una dintre marile surprize ale acestui salon auto. Cu siguranta aceasta masina va impresiona o lume intreaga. Cei de la Jaguar au pus un accent deosebit pe emisiile de carbon. In acest sens, ei se lauda ca masina emite mai putin de 100 grame pe kilometru. De asemenea, trebuie sa precizam faptul ca noul Jaguar XE vine cu o grila cu totul restilizata, parca este cumva renascut.

Asadar cele mai mari surprize le puteti intalni in cadrul Salonului Auto Paris, sunteti cu totii asteptati pentru a admira si de ce nu pentru a va achizitiona o astfel de masina.

Sursa imagini: http://www.promotor.ro/


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *