Ultimele Articole din Blog

Inchiriaza o masina pentru ocaziile speciale

// Author: Marius Costisor // 1 Comment

BMW F10 - 321rentacar Cluj

Oricine organizeaza un eveniment important care trebuie sa iasa impecabil ar trebui sa ia in considerare posibilitatea de a inchiria masini, fie pentru gazdele evenimentului, fie pentru ceilalti participanti. De multe ori, unii invitati nu au masina personala si nu se pot deplasa usor dintr-o locatie in alta (poate cea mai comuna situatie ar fi in timpul unei nunti, cand invitatii ar trebui sa mearga de la biserica, dupa oficierea cununiei religioase, spre restaurantul unde va avea loc petrecerea).

Unii invitati aleg sa se prezinte direct la restaurant din cauza ca nu au masina personala si nu ar putea sa se deplaseze usor intre locatii. Evitati aceste situatii si asigurati-va ca toti cei prezenti la evenimentul dumneavoastra special se simt confortabil si va sunt alaturi in cele mai importante momente.

Evenimentele speciale sunt ocazii minunate cand familiile si prietenii se reunesc, uneori dupa multi ani. Daca aveti invitati care vin din alta tara sau din alt oras, le puteti pune la dispozitie o masina frumoasa cu care sa se deplaseze pe toata perioada desfasurarii evenimentului.

BMW F10 interior - 321 rent a car Cluj

Compania de rent a car va ofera o gama variata de autoturisme si preturi. Lasati grija problemelor de transport si deplasare in seama profesionistilor. In ziua cea mare, masinile vor fi pregatite si curate.

Iata cateva evenimente speciale cand ar fi util sa apelati la serviciile unei companii de rent a car:

- cununie civila si/ sau religioasa

- botez

- zile de nastere sau zile onomastice

- taierea motului/ ruperea turtei

- ziua indragostitilor

- luna de miere

- reuniuni importante

Ce masini puteti inchiria pentru un eveniment important:

1) alegeti masini compacte cu care invitatii se pot deplasa foarte usor in oras (de exemplu: Ford Fiesta cu 2 usi, Renault Symbol

2) optati pentru masini spatioase in cazul in care este nevoie sa asigurati transportul mai multor persoane sau pentru mai multe obiecte si echipamente (de exemplu: Renault MEGANE Kombi, Renault Grand SCENIC, Ford FOCUS Kombi)

3) alegeti sa va deplasati cu o masina impecabila cand sunteti unul din persoanele importante la eveniment (mire, mireasa, nasi, socri etc). In acest caz, sunt recomandate modelele: Vw Passat, Bmw Seria 3, BMW F10.

Toate masinile vor arata minunat si se vor incadra perfect in atmosfera somptuoasa a unui eveniment unic si special. Ele vor da o nota eleganta aparte si veti fi sigur ca evenimentul se va desfasura fara probleme. Nu va ramane decat sa va bucurati de ziua dumneavoastra speciala.

Citeste si: rent a car pentru companii

1 comment

  1. Pingback: Procedura de inchiriere a unei masini de pe aeroportul din Cluj | Blog 321 Rent a car Cluj

Have your say