In ultima perioada tot mai multe companii constientizeaza ca externalizarea unor servicii importante care le ajuta in derularea armonioasa a activitatilor de lucru, le poate aduce multe beneficii. Firma se poate axa in continuare pe scopul sau principal: cresterea profitului, in timp ce serviciile externalizate sunt preluate eficient si sigur de catre profesionisti.

Un astfel de serviciu care merita externalizat este cel de Rent a car pentru companii. Majoritatea firmelor au la un moment dat nevoie de masini pentru angajatii lor, cu scopul rezolvarii activitatilor specifice. Pana de curand, firmele erau nevoite sa achizitioneze masini si sa suporte, din pacate, foarte multe costuri de intretinere cu acestea. Dar, serviciul de rent a car destinat companiilor, propune mai multe avantaje si solutii de reducere a costurilor alocate flotei auto.

Exista multiple situatii cand puteti avea nevoie de o masina inchiriata. Poate fi vorba despre o deplasare in alta localitate (exemplu: un trainer trebuie sa mearga in alta locatie pentru a preda un curs), diverse intalniri de afaceri, transportul echipamentelor IT dintr-o locatie in alta, vizite la furnizori, clienti sau catre alte sedii ale firmei, alte deplasari mai scurte sau mai lungi, in interes de afaceri, dar si pentru teambuilding-uri sau training-uri. Activitatea obisnuita a companiei poate fi intrerupta atunci cand, in urma unui accident sau a unei defectiuni, masina trebuie sa ramana in service. In toate aceste situatii cea mai buna solutie este incheierea unui contract cu o firma de rent a car.

Sigur ca principalul avantaj consta in reducerea costurilor cu achizitia si intretinerea masinilor. Nu este necesar sa va mai ganditi sa efectuati inspectiile tehnice periodice ale masinilor, sa platiti asigurari RCA si CASCO, vignete sau alte taxe de drum. Nu va mai fie nevoie sa pierdeti timp cu schimbarea cauciucurilor in fiecare an si cu eventualele reparatii. Lasati toate aceste lucruri in grija unei companii profesioniste, iar in momentul in care aveti nevoie de o masina, puteti fi sigur ca aceasta este pregatita, curata si disponibila.

Rent a car pentru companii doar atunci cand aveti nevoie.

Alegeti de fiecare data masina potrivita. Oferta companiei de rent a car include o gama larga de autoturisme, astfel incat puteti opta pentru variante mai compacte care consuma foarte putin sau autoturisme mai complexe care indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate. O companie care solicita serviciile unei firme de rent a car trebuie sa mai stie ca isi poate deduce cheltuielile fara probleme. Se va incheia un contract simplu, flexibil si personalizat intre cele doua parti, dar clientul are oricand posibilitatea de a renunta sau de a prelungi durata contractului. Daca la un moment dat, pe timpul derularii contractului de inchiriere, doriti sa alegeti o alta masina din oferta, puteti face acest lucru foarte usor.

Un serviciu eficient si complet de rent a car va asigura ca veti beneficia de asistenta rutiera non stop, in orice zi, iar in caz de accident sau daca apare vreo defectiune tehnica, masina inchiriata va fi temporar inlocuita, astfel incat dumneavoastra sa va puteti derula in continuare activitatea.

 Vezi si: cea mai furata masina din Romania


1 comentariu

Inchiriaza o masina pentru ocaziile speciale | Blog 321 Rent a car Cluj · mai 23, 2015 la 9:37 am

[…] Citeste si: rent a car pentru companii […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *