De ce sa inchiriezi o masina cu transmisie automata? – 4 motive

Intr-un articol anterior enumeram motivele pentru care se merita sa inchiriezi o masina cu transmisie manuala: experienta autentica, consum redus, tarif minim.

Dar sub nicio forma nu dorim sa neglijam categoria automobilelor cu transmisie automata, carora le-am dedicat de altfel o pagina speciala – https://www.321rentacar.ro/rent-a-car-cluj-cutie-automata.html.

Ca sa echilibram balanta, vom aduce azi cateva argumente puternice pentru care merita din plin sa rezervi o masina cu cutie automata. Desi au tarife de inchiriere mai mari comparativ cu masinile cu transmisie manuala, ele aduc in plus cateva castiguri importante pentru tine.

Iata despre ce este vorba.

Automobile cu transmisie automata

Dupa cum sugereaza si denumirea, o masina cu transmisie automata te scuteste de nevoia de a schimba vitezele. In consecinta, ea iese pe poarta fabricii fara pedala de ambreiaj. Are doar doua pedale: frana si acceleratie, ceea ce o face mai usor de condus.

De ce sa inchiriezi o masina cu transmisie automata de la 321rentacar.ro – beneficii

1. Un plus de confort. Cand conduci o masina cu transmisie manuala iti folosesti foarte mult picioarele, apasand pedalele. Cu o masina automata, dintr-o data efortul tau este injumatatit. Atunci cand conduci in oras sau la drum lung, lucrul acesta poate cantari foarte mult. Adauga de asemenea faptul ca in general masinile cu transmisie automata sunt mai noi, mai bine dotate, cu functii avansate de siguranta si confort.

2. Siguranta sporita. Stii si tu ca siguranta este primordiala pentru tine ca sofer si pentru cei care te insotesc in masina. Din acest punct de vedere, masinile cu transmisie automata au avantajul sigurantei sporite. De ce? Pentru ca timpul de reactie este redus, priza pe volan fiind mai ferma intrucat tu nu mai trebuie sa schimbi frecvent vitezele si sa risti sa fii cu o mana pe schimbator. Probabil stii foarte bine cum se conduce o masina traditionala intr-un oras aglomerat cum este Cluj-Napoca: cu mana dreapta pe schimbator.

3. Tarife de inchiriere competitive. Chiar daca automobilele cu transmisie manuala sunt mai ieftine de inchiriat, adevarul este ca oferta noastra cuprinde multe varianta extrem de avantajoase.

4. Consum de combustibil decent. Desi este parca unanim acceptata ideea conform careia o masina cu transmisie automata consuma mai mult in comparatie cu o varianta manuala, acest lucru nu este intotdeauna adevarat. Multe modele automate noi au un consum de combustibil decent si pot concura deseori cu masinile cu cutie manuala.

Exemplu: Skoda Octavia 2017, cu transmisie manuala are un consum mediu de 5.2 litri la 100 km, iar modelul automat Skoda Rapid AUTOMATA 2017 DSG consuma 4.9 litri la 100 km.

Cam acestea ar fi motivele pentru care se merita ca urmatoarea masina pe care o rezervi pentru inchiriere sa fie una cu transmisie automata.

Cutie de viteze automata sau manuala? – Te invitam sa ne contactezi si sa ne comunici alegerea ta.

Orice preferi, la noi gasesti cu siguranta cea mai buna solutie. Avem o flota auto uriasa, inclusiv masini noi, extrem de confortabile si sigure.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *