Ultimele Articole din Blog

Vara aceasta descopera Romania la volanul unei masini inchiriate

// Author: Marius Costisor // 0 Comments

rent a car cluj

 Cine nu iubeste vara? Cu razele ei calde, cu natura la apogeu la fiecare pas, cu timp liber, numai bun sa faci ce iti place, sa pui piciorul in noi locuri si sa traiesti noi experiente de neuitat. Romania este o tara minunata si e suficient sa te uiti putin la dreapta sau la stanga sa-i mai descoperi din taine. 321rentacar.ro te indeamna sa nu te multumesti cu putin, ci sa privesti bine pana departe, sa te urci la volanul unei masini inchiriate si sa mergi acolo unei nu ai mai fost. Descopera Romania!

Inchirierea unei masini de la 321rentacar.ro vine la pachet cu o multime de beneficii pentru tine si familia ta. Parcul nostru auto este variat asa ca vei gasi rapid autoturismul care sa se preteze excelent pentru vacanta pe care ti-ai planificat-o. Intentionezi sa calatoresti impreuna cu familia? Minunat. Alege o masina spatioasa, cu portbagaj mare, dotata cu aer conditionat (ca doar e vara si vrei sa ajungi confortabi la destinatie), radio si optiuni avansate de siguranta. Oricare sunt planurile tale de calatorie, porneste de la 321rentacar.ro.

De ce sa pleci in vacanta la volanul unei masini inchiriate de la 321rentacar.ro?

Castiga timp!

Stii vreun om care vrea sa piarda timp in vacanta? – vorbesc despre timpul pierdut in statii de tren sau microbuze, cu reparatia sau bibilirea masinii personale etc. Nu. Toata lumea vrea sa-si fructifice la maxim concediul, chiar daca asta inseamna doar sa se relaxeze. O masina bine aleasa de fiecare data, in ton cu specificul calatoriei te poate ajuta enorm sa fii eficient.

Descopera!

O buna parte din clientii 321rentacar.ro sunt clienti care se reintorc in tara pentru a petrece timp cu familia. Concediul lor castiga mai mult in flexibilitate atunci cand au la dispozitie o masina inchiriata si pot face excursii cu cei dragi.

Siguranta!

Ca o masina inseamna cheltuieli de intretinere enorme, nu e nevoie sa mai spunem. Dar cand vacanta se apropie, masina din garaj scoate zgomote ciudate, porneste aleatoriu sau pur si simplu nu e in stare excelenta incat sa te bazezi pe ea la drum lung, cea mai la indemana si rapida solutie ramane inchirierea unei masini. Daca nu vrei sa-ti asumi riscul unei defectiuni sau a unei vacante distruse din cauza unei masini problematice, mergi la sigur cu o masina inchiriata, cu toate reviziile la zi, excelenta din punct de vedere functional si estetic.

Mai adauga la toate acestea faptul ca o calatorie cu masina persoana inseamna uzura suplimentara si alte cheltuieli de drum (rovigneta). Sa mai punem la socoteala si faptul ca nu orice masina este croita drumurilor pe care urmeaza sa le strabati? Vrei sa vizitezi un centru urban? – opteaza pentru o masina compacta. Vrei sa ajungi in Moldova sau la mare? – alege o masina comoda. Preferi vacanta la munte? – musai uita-te dupa o masina cu tractiune integrala. La 321rentacar.ro iti oferim toate aceste variante.

Si tu poti sa-ti planifici o vacanta in cele mai bune conditii. Incepe totul cu o masina buna de la 321rentacar.ro, inchiriaza la standarde europene si minuneaza-te de cele mai tari beneficii.

Have your say