Nu vi se pare ca „preferata” rimeaza cu „aglomerata”? O fi de vina vara care se apropie pentru starea noastra de spirit pro poezie. Dar un lucru este cert: toata lumea astepta vara 2019 cu entuziasm. Ca e la mare, la munte, intr-un circuit prin tara, sejuri de relaxare, in mijlocul oraselor sau departe de acestea, gandul la vacanta ne face sa tresarim de bucurie si sa dam tot ce se mai poate pe ultima suta de metri.

Dar calatorul experimentat stie ca vacanta lui nu incepe nicidecum in ziua in care pleaca de acasa, ci cu o planificare temeinica. Sfatul nostru:

Rezervati masina preferata de indata ce aveti biletul de avion cumparat.

Indiferent de planurile pe care vi le-ati facut si destinatia preferata, important este si cum vei calatori. Alegeti o vacanta in compania unei masini care sa va reaprinda pasiunea pentru condus, suficient de mare pentru toata familia sau toti prietenii care va vor insoti, cu toate optiunile pe care le considerati un „must-have” atunci cand va urcati la volan.

Vara 2019 – multi romani vor contracta servicii rent a car

Avand in vedere istoricul de anul trecut, preferintele populatiei in ceea ce priveste destinatiile turistice, cresterea cererii pentru masini inchiriate, cresterea numarului de romani care se intorc din strainatate pentru a petrece timpul liber alaturi de cei dragi si tarifele de inchiriere mai mult decat acceptabile, vara 2019 va fi una arhi-plina pentru serviciile de rent a car. Deja multi soferi au inceput sa-si aleaga masinile preferate din portofoliul 321rentacar.ro si au facut o rezervare.

E timpul sa faceti si dumneavoastra acelasi lucru!

De ce sa rezervati din timp masina pentru vara 2019?

1. Pentru ca acum aveti mai multe optiuni la dispozitie, puteti alege masina care se preteaza cel mai bine calatoriei pe care o planificati: suficient de mare sau de compacta (in functie de numarul de pasageri), portbagaj suficient de incapator pentru toate bagajele (mai ales daca aveti un concediu prelungit), model pentru oras, de teren sau pentru drum intins. Nimanui nu-i place sa ajunga la punctul de inchiriere si sa fie nevoit sa accepte „ce mai exista disponibil”. Masinile bune se inchiriaza rapid. Aa.., si sa nu uitam de consum!

2. Nu riscati sa ramaneti fara masina pentru concediu. Cu siguranta acesta ar fi un scenariu sumbru. Doar nu ati asteptat vacanta de vara atat de mult timp pentru ca acum totul sa se naruie din cauza unei solutii proaste de transport.

3. Pentru linistea sufleteasca. Inchirati din timp o masina pentru concediul din vara si puteti avea garantia ca acesta este un punct incheiat. Gata! De acum va puteti concetra pe alte lucruri.

Deci, unde plecati in vacanta vara aceasta?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

ro_RORomanian
ro_RORomanian