Rapid a fost intotdeauna un performer constant pentru Skoda. Cu toate ca fratii mai mari din portofoliul auto ceh, Octavia si Superb, au furat intotdeauna lumina reflectoarelor, Rapid a evoluat intr-un ritm constant.

Rapid are la baza modelul Volkswagen Vento, iar diferenta dintre ele nu este foarte mare. Ea impresioneaza de la prima vedere datorita designului ingrijit, cu un set propriu de crestaturi puternice care ii subliniaza agresivitatea. Daca pasim in interiorul cabinei, vom fi asaltati de un sentiment de familiaritate – mai ales daca ati deschis vreodata portiera unui Polo sau Vento. Proiectarea bordului si amplasarea comenzilor sunt identice cu cele existente pe rudele VW. Interiorul curat are un aer clasic.

Dispunerea controalelor este logica si va veti obisnui imediat cu functionalitatea lor. Si din punct de vedere al confortului, va veti adapta usor intr-o Skoda Rapid. Asta pentru ca scaunul permite setari avansate de reglare fata – spate, inclusiv pe inaltime. Consola centrala gazduieste o serie de porturi AC , un ecran tactil de 6.5 inch si interfata climatica automata. Displayul cu touchscreen este intuitiv si usor de utilizat. Este prevazut cu patru difuzoare (cate unul pe fiecare usa) si livreaza un sunet de calitate rezonabila.

Aerul conditionat functioneaza in cei mai buni parametri si reuseste sa raceasca eficient cabina interioara. Din punct de vedere al spatiului la picioare, Skoda Rapid permite relaxarea intr-un unghi confortabil. Spatarul poate fi si el ajustat pentru mai mult confort, iar cotiera este benefica. Noile upgrade-uri aduse acestui autoturism, au vizat si elemente de baza cum ar fi ergonomia si spatiul pentru pasageri.

Cu toate acestea, specialistii recomanda sa nu luati un al cincilea pasager in masina daca intentionati sa parcurgeti mai multi km, pentru ca nu exista atat de mult spatiu. Tunelul de transmisie cu inaltime mare si gurile de ventilatie din spate fac ca Skoda Rapid sa fie ideala pentru maxim 4 pasageri.

Performanta Skoda Rapid

Optiunile de motorizare pentru Skoda Rapid de inchiriat de la 321rentacar.ro raman 1400TSI cu un consum mediu de 4.9 litri la suta de km pe transmisie automata, si 1200TSI cu un consum mediu de 4.6 litri la suta de km pentru transmisie manuala. Acestea sunt printre cele mai fiabile motoare de la Skoda.

Retineti ca motorului ii place sa se relaxeze. Graba nu este punctul sau forte, pentru ca Skoda Rapid este o masina potrivita mai ales pentru a acoperi kilometri intregi intr-un ritm linistit constant.

Cat costa sa inchiriezi Skoda Rapid?

La 321rentacar.ro puteti inchiria Skoda Rapid cu transmisie manuala sau automata. Tariful de inchiriere pentru varianta berlina cu transmisie manuala este de la 15 euro pe zi, in timp ce pretul de inchiriere pentru varianta automata 2018 DSG incepe de la 17 euro/ zi.

Intr-adevar Skoda Rapid este o masina pe placul oricui si va invitam sa o rezervati acum pentru urmatoarea deplasare.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *