Ultimele Articole din Blog

Rezerva masina preferata in 4 pasi simpli

// Author: Marius Costisor // 1 Comment

parc-auto-321-rentacar-cluj

Online e mai simplu!

Si comod pentru ca poti sa vezi pe site toate masinile disponibile pentru inchiriere, descrierile si pozele lor, poti citi informatiile care te intereseaza de mai multe ori, poti face usor comparatii intre tarifele de inchiriere aferente fiecarui tip de autoturism, iar toate acestea le poti face prin cateva clickuri, din fotoliul tau confortabil de acasa si la orice ora doresti.

rezervare pas1

Astfel, cu siguranta vei fi mai bine informat si mai sigur ca faci alegerea care ti se potriveste cel mai bine. Avand o viziune globala asupra intregii oferte de masini de inchiriat iti va fi in final foarte usor sa rezervi online masina preferata.

Daca vrei sa inchiriezi un autoturism si vrei sa faci rezervarea online vei fi cu siguranta bucuros sa afli ca personalul de la compania de rent a car a dezvoltat o procedura de rezervare online extrem de simpla si rapida.

rezervare pas2

Nu este nevoie sa pierzi timp citind informatii de care nu ai nevoie si sa dai zeci de clickuri cautandu-l cu disperare pe cel de “Finalizare comanda.”

Mai exact, procesul de rezervare online a masinii preferate presupune urmarea a patru pasi simpli.

In primul rand, ti se cere sa alegi perioada de inchiriere, locatia de primire, respectiv pe cea de predare (Cluj Napoca, Aeroportul din Cluj, Targu Mures sau Aeroportul din Targu Mures).

Nu conteaza ziua si ora cand aveti nevoie de o masina. Compania de rent a car are un program non stop, in fiecare zi atat pentru predarea autoturismelor cat si la primire, indiferent daca intalnirea are loc in oras sau direct la Aeroport.

In al doilea rand, printr-un simplu click vei selecta masina pe care vrei sa o inchiriezi. Toate autoturismele disponibile sunt afisate pe o singura pagina cu denumirea si pretul aferent (toate preturile afisate contin TVA si nu exista costuri ascunse), iar tu vei putea sa faci usor comparatia intre ele.

Al treilea pas presupune selectarea de optiuni suplimentare.

 rezervare pas3

La final, va fi nevoie sa completezi cateva date esentiale personale de contact si deja vei putea sa trimiti rezervarea spre procesare. Asta este tot!

Profita acum si rezerva online, simplu, rapid si ieftin o masina cu care poti pleca in concediu sau in vacanta de vara. Parcul auto al firmei de rent a car este unul impresionant si cu siguranta exista o masina pe care ti-o permiti si cu care te vei descurca de minune la drum.

E usor sa gasesti si sa rezervi online masina preferata. Poti alege cu incredere intre Matiz, Dacia Logan, Dacia Sandero, Skoda Octavia AUTOMATA si multe variante de la Renault si Ford.

 rezervare pas4

Oricand ai nevoie de suport pentru finalizarea unei rezervari online a masinii preferate, suna la numarul de pe site si vei putea discuta direct cu un operator al firmei de rent a car.

Vezi si: Ce masina sa inchiriezi vara aceasta

1 comment

  1. Pingback: Tot ce trebuie sa stiti pentru inchirierea unei masini | Blog 321 Rent a car Cluj

Have your say