Ultimele Articole din Blog

Rezerva acum o masina pentru sarbatorile de iarna

// Author: admin // 0 Comments

sarbatori iarna

Cu siguranta una dintre cele mai frumoase perioade din an sunt sarbatorile de iarna. Farmecul acestora este unul cu totul aparte. In aceasta perioada toata lumea este dispusa sa cheltuiasca foarte multi bani pe cadouri pe care sa le daruiasca celor dragi. Ei bine, foarte multi dintre noi, ne aflam pe alte meleaguri decat persoanele dragi noua. Deja este o adevarata traditie ca majoritatea celor plecati in alte tari sa se intorca acasa cu cateva zile inainte de sarbatori.

De ce trebuie sa rezervati din timp o masina pentru sarbatorile de iarna

In aceasta perioada a anului, firmele de inchirieri auto sunt supra solicitate si majoritatea au rezervarile deja facute cu mult inainte de sarbatori. Avand in vedere ca in aceea perioada se va creea o aglomeratie extrem de mare, toata lumea dorind sa ajunga acasa, este indicat sa rezervati o masina din timp.

Un alt motiv pentru care este recomandat sa rezervati din timp o masina, consta in garantia ca primiti aceea masina si astfel, nu riscati ca odata ajunsi in tara sa nu aveti cu ce va deplasa. Cei care spera sa gaseasca o masina libera pe ultima suta de metri s-ar putea sa fie extrem de dezamagiti. Desigur ca in cazul in care vor fi masini libere, ele se pot inchiria si de catre cei care
nu au facut o rezervare din timp, desi sansele ca in aceea perioada sa fie masini libere sunt aproape de 0.

Multi dintre noi avem un model de masina si o marca preferata. Doar daca faceti o rezervare din timp veti putea alege orice masina doriti din parcul nostru auto.

Cei care aleg sa rezerve din timp o masina vor fi in permanenta in contact cu firma noastra si vor avea prioritate in alegerea masinii preferate. Astfel, in cazul in care se iveste ceva problema cu masina rezervata, veti fi informati din timp si desigur ca vom gasi o solutie de comun acord.

Cum se poate rezerva simplu si rapid o masina

Rezervarea unei masini se poate face extrem de simplu, la noi. Practic tot ceea ce trebuie sa faceti, este sa intrati pe site-ul nostru la sectiunea de rezervari si de acolo sa va alegeti perioada pentru care doriti masina preferata. Rezervarea unei masini se mai poate face si telefonic la numarul 0743526653 sau puteti trimite un e-mail. Reamintim ca 321 rent a car Cluj pune la dispozitia clientilor o gama diversificata de masini, toate fiind in cele mai bune conditii.

Pentru a evita situatiile neplacute in care sa nu gasiti masini disponibile, va recomandam sa rezervati din timp masina preferata. Va multumim pentru intelegere.

Have your say