Ultimele Articole din Blog

Rent a car: Renault Clio Symbol!

// Author: Marius Costisor // 0 Comments

În fiecare vară, aşa cum ne-am obişnuit în acest domeniu, apar cele mai multe cereri pentru închirieri auto, datorită concediilor pe perioada verii dar şi datorită vremii bune care ne inspiră la plimbări lungi şi distractive.

Caracteristicile maşinii Renault Clio Symbol cu siguranţă vă vor convinge să o alegeţi pentru a vă satisface nevoile dumneavoastră, datorită modelului fiabil, spaţios şi performant vă poate oferi călătorii frumoase, de neuitat. Este o maşină încăpătoare, ideală atât pentru oraş, cât şi pentru vacanţe cu familia. Acest autoturism de familie îl puteţi găsi de închiriat la un preţ avantajos, pentru un  drum lung confortabil şi o călătorie fără griji.

Dinamismul şi designul specific maşinii Renault Clio Symbol pun în valoare spaţiul interior al maşinii care exprimă robusteţea autoturismului. Prima impresie ţinând cont de aspectul exterior, liniile şi finisajele bune dau impresia unei maşini de calitate. De asemenea, maşina se remarcă prin consumrenault-clio-2006ul mic de carburant şi stabilitate pe şosea.

Motorizarea maşinii este de 1,4i, cu o putere de 75 cp, are transmisie manuală, benzină, aer condiţionat, servo direcţie, iar asigurarea full casco, RCA şi rovinieta este inclusă în preţul de închiriere.

Dacă aveţi nevoie să închiriaţi o maşină, profitaţi de confortul unui Renault Clio Symbol, disponibil în parcul auto 321 rentacar Cluj.

Have your say