Ultimele Articole din Blog

Profita de reducerile toamnei la inchirierea unei masini

// Author: Marius Costisor // 0 Comments

321

Cand vrei sa inchiriezi o masina, cu siguranta o sa te uiti de cele mai multe ori in primul rand la pret. Este perfect de inteles acest lucru. Tuturor ne place sa facem afaceri bune si sa iesim in avantaj.

10% – 15% Discount la inchirieri masini

La 321rentacar.ro in perioada 1 noiembrie 2015 -  15 decembrie 2015 gasesti o promotie speciala cu reduceri semnificative. Curios cum decurge campania? Iata cum:

Daca vei inchiria un autoturism din oferta 321rentacar.ro pentru minim 5 zile in aceasta perioada vei beneficia de discount 10%. In cazul in care inchirierea se face pentru mai mult de 10 zile, discountul este si mai mare, de 15%.

Preturile includ de asemenea asigurarea RCA, taxa de cauciucuri de iarna, rovigneta si taxa de aeroport in cazul in care preluarea masinii se face de la aeroport. Masina se poate livra la orice ora la Aeroportul din Cluj sau la cel din Targu Mures si pe tot parcursul perioadei de inchiriere vei benficia de asistenta gratuita.

Servicii competitive de rent a car

Datorita experientei in domeniu, la 321 rentacar Cluj stim cat de importante sunt serviciile complete de inchirieri masini, asa ca nu ne concentram in primul rand sa iti inchiriem un autoturism, ci suntem atenti la modul in care decurge intreg procesul de inchiriere:

- Oferim din start informatii complete, coerente si pertinente despre modul cum se va desfasura inchirierea masinii.

- Am inclus deja in pret taxe ca asigurare, cauciucuri, rovigneta, iar pretul pe care il vezi contine TVA, pentru ca tu sa stii de la inceput ce implica inchirierea unui autoturism.

- Punem la dispozitia clientilor o gamaa larga de masini de inchiriat, care sa indeplineasca cerinte cat mai diverse.

- Planurile tarifare practicate sunt usor de inteles si te ajuta sa iei cea mai buna decizie. Poti face comparatii rapide si cunosti in orice moment care este cea mai avantajoasa oferta si cum poti beneficia de ea.

- Toate masinile oferite spre inchiriere sunt intr-o stare foarte buna pentru ca le verificam atent si suntem atenti la intretinerea lor.

- Suntem foarte flexibili, astfel incat predarea si preluarea masinii se poate face la ora care va convine cel mai mult.

Black Friday pentru rent a car Cluj

La 321 rentacar Cluj, Black Friday nu are loc doar in ultima vineri din luna noiembrie, ci va oferim o luna si jumatate de reduceri avantajoase la inchirierile din toata gama de masini disponibile in oferta curenta.

Sunt ultimele luni din an, asa ca reducerile de 10%, respectiv 15% sunt binevenite. Nu conteaza motivul pentru care ai nevoie de o masina in aceste zile, dar conteaza ca in final pretul platit va fi mai mic si vei face economii semnificative.

Have your say