Profita de reducerile de sezon substantiale la orice masina inchiriata

Inchirierea unei masini nu a fost niciodata mai la indemana unui  turist care ia contact cu ” Orasul comoara al Transilvaniei „. Indiferent de motivul pentru care aveti nevoie temporar de o masina buna in Cluj, puteti opta pentru inchirierea unui autoturism de la 321 rent a car. Experienta in domeniu, parcul impresionant de masini ( peste 60 masini din care puteti alege ) si preturile extrem de avantajoase, reprezinta cele mai puternice 3 motive pentru care ar trebui sa colaborati cu 321 rent a car pentru inchiriere auto.

Cum puteti profita de reducerile de sezon pentru orice masina inchiriata

Gasiti acum si beneficiati de reduceri pentru inchirierea unei masini in Cluj. Primiti 20% si respectiv 30% discount daca inchiriati orice masina din flota noastra. Sistemul de reduceri functioneaza in 2 feluri. Primiti 20% reducere la inchirierea oricarei masini, daca parcurgeti cel mult 200 km/zi. Primiti 30% reducere la inchirierea oricarei masini daca parcurgeti cel mult 100 km/zi. De exemplu, inchiriati o masina pentru o perioada de 2 saptamani si doriti sa beneficiati de reducerea de 30%, va trebui ca atunci cand predati masina sa aveti cel mult 1400 km facuti. Nu are importanta cati km parcurgeti intr-o zi, daca atunci cand predati masina nu depasiti media de 100 sau 200 km/zi, in functie de reducerea de care doriti sa beneficiati. Promotia este valabila pentru orice masina listata pe cel mai mare site de inchirieri auto din Cluj – 321rentacar.ro. Oferta este foarte variata si puteti alege din mai multe marci si modele dintre care cele mai cerute sunt Dacia Logan, Ford Focus hatchback sau kombi, Ford Mondeo, Vw Tiguan automat si Renault Trafic 8+1.

321rentacar.ro pune la dispozitia clientilor sai peste 60 de masini in stare impecabila, perfect functionale, curate si cu toate actele la zi ( rovigneta, asigurare si revizie ). Daca sunteti in cautarea unei masini de inchiriat la pret foarte mic optati pentru Dacia Logan, Sandero sau Renault Symbol. Cei care doresc o masina pentru intalniri de afaceri importante si pentru maxim de confort pot avea in vedere masini ca Ford Kuga 4 x4, VW Tiguan, BMW Seria 3 sau 5 Automat, Audi A4 Kombi sau A6 Automat. Prin urmare, exista o plaja mare de oferte in functie de buget si preferinte.

Avantaje 321rentacar.ro

Reducerile de 20% si 30% derulate in aceasta perioada reprezinta unul din avantajele principale pentru care ar trebui sa inchiriati o masina de la noi. Reducerea vine la pachet cu servicii de cea mai buna calitate, o valoare rezonabila a garantiei, masini bine ingrijite si in stare perfecta de functionate, modele actuale, solide, servicii gratuite de predare/preluare in Cluj si in Aeroportul International din Cluj. Firma de inchirieri auto ofera asistenta telefonica non-stop, astfel ca pentru orice intrebare sau informatie suplimentara puteti suna la 0743 526 653 pentru a intra in legatura direct cu un reprezentant.

Procentul de  reduceri poate varia de la o perioada la alta, in functie de sezon.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *