Ultimele Articole din Blog

O toamnă cu super oferte rent a car!

// Author: Marius Costisor // 0 Comments

La început de toamnă, venim cu servicii rent a car la preţuri promoţionale. După încheierea vacanţelor, fiecare dintre noi ne-am întors cu forţe proaspete să reîncepem activităţile, la fel şi noi suntem dornici de activitate intensă şi de aceea introducem noua ofertă irezistibilă de închirieri maşini, pentru a împlini mai bine nevoile tot mai multe şi mai diferite ale clienţilor.

Servicii de calitate, profesionalism şi maşini super dotate sunt doar câteva detalii care ne fac să ne remarcăm pe piaţa rentacar Cluj. De aceste servicii puteţi beneficia dacă aveţi nevoie de o maşină de închiriat. Îndeplinim orice dorinţă din domeniul închirieri auto ieftine.

Pentru a întâmpina vremea rea cu zâmbetul pe buze, vă oferim oferte speciale pentru  călătorii de toamnă la costuri minime.oferte speciale

Nu facem excepţie de la regulă şi pentru închirieri maşini de minim 15 zile, reducem considerabil preţurile la modelel disponibile în oferta specială. Cea mai bună parte de la 321 rentacar Cluj este faptul că preţurile pentru TVA, rovinietă, asigurare şi cauciucuri de iarnă sunt incluse în preţul de închiriere auto.

Oferta Daewoo Matiz la doar 10 euro/zi, oferă multe avantaje deoarece este o maşină mică de oraş, perfectă pentru a rezolva problemele de serviciu la orele de vârf.

Dacia Logan, maşina ideală pentru călătorii cu familia sau în grup, la doar 14 euro/zi. Este încăpătoare, confortabilă şi la un preţ avantajos.

Renault Megane la un preţ de numai 17 euro/zi, este construită astfel încât să ofere un maximum de confort. Maşina oferă o combinaţie perfectă de spaţiu, eleganţă şi se conduce foarte uşor.

Renault Scenic la preţul de 18 euro/zi este o ofertă imbatabilă de care puteţi profita doar la noi. Ideală pentru călătorii lungi şi pentru grupuri de prieteni numeroşi.

La un preţ de 20 euro/ zi, autoturismul Ford Focus datorită faptului că este o maşină compactă, are o stabilitate bună şi un consum rentabil. Vă rugm să consultaţi pagina noastră cu oferte speciale pentru mai multe informaţii.

Profitaţi în această toamnă de promoţiile de la 321 rentacar Cluj, sunt foarte avantajoase!

 

Have your say