Ultimele Articole din Blog

Noul Seat Ibiza la un pret special doar la 321 Rent a car

// Author: Marius Costisor // 0 Comments

seat-ibiza-tsi

In cadrul segmentului mini, o masina trebuie sa aiba ceva special ca sa iasa in evidenta. VW Polo se simte excelent, iar Peugeot 208 pluseaza la sectiunea confort. Dar daca vreti sa inchiriati o masina mini ceva mai sportiva, atunci este suficient sa aruncati o privire spre Seat Ibiza 2017 1.2 TSI.

Acest mini hatchback spaniol vine intr-o forma de zile mari cu 4/5 usi, 5 locuri si transmisie manuala. Impresioneaza de la prima vedere. Partea frontala este frumos finisata si ii confera un aspect mai atent. In interior bordul este optimizat pentru a oferi confortul si siguranta dupa care tanjesc toti conducatorii auto. Este usor sa va obisnuiti cu butoanele de comanda pentru ca sunt intuitive si la indemana.

Cat priveste experienta de conducere, Seat Ibiza inseamna viata si aventura, intrucat motorul pe benzina TSI turbo de 1.2 litri este compatibil cu caracterul sau sportiv. In depasire are suficienta putere, iar cutia de viteze cu cinci trepte are o schimbare precisa.

Seat Ibiza 2017 1.2 TSI este o masina pe care o propunem clientilor nostri de fiecare data cu cea mai mare incredere. Asta pentru ca datorita dotarilor, esteticii si performantelor ea indeplineste cu usurinta standardele si asteptarile clientilor. Exceleaza la capitolul fiabilitate si se remarca printr-un consum inteligent. Rezervorul are o capacitate de 45 litri iar consumul mediu ajunge la 4.7 litri la 100 de km – un rezultat foarte bun si interesant pentru cei atenti la economii. Cat priveste portbagajul acesta are un volum de 355 litri. Pana la urma Seat Ibiza 2017 1.2 TSI ramane o solutie compacta, usor de manevrat pe strazile orasului, usor de parcat si descurcareata la drum lung.

Noul Seat Ibiza este prezent in oferta noastra ca urmare a eforturilor noastre sustinute de a ne reinnoi permanent parcul auto. Cu toate ca este o masina noua, impecabila din punct de vedere estetic si functional, ramanem fideli principiului de a oferi clientilor nostri solutii extrem de avantajoase din punct de vedere financiar. Asadar acum puteti inchiria noul Seat Ibiza 2017 cu motor 1.2 TSi la un pret foarte avantajos – incepand de la 14 euro pe zi. Accesati pagina cu descrierea completa a ofertei si vizualizati toate detaliile.

Ca si optiuni pentru aceasta masina merita sa mentionam aerul conditionat, radio cu ecran tactil, port USB pentru incarcarea telefonului sau a laptopului, cititor de card SD, ABS si ESP pentru siguranta fiecarei calatorii.

Have your say