Ultimele Articole din Blog

Maşini de închiriat automate!

// Author: Marius Costisor // 0 Comments

De ce să alegeţi o maşină automată în loc de una manuală? Deoarece o maşină automată este uşor de condus, mult mai confortabilă decât o maşină manuală şi pentru că un concediu cu o astfel de maşină vă scuteşte de un consum ridicat de combustibil.

De asemenea, închirierea unei maşini automate pentru perioada concediului vă oferă libertate de mişcare, fiind unul dintre motivele pe care le luaţi în calcul atunci când închiriaţi o maşină. Mai ales, dacă plănuiţi un concediul într-un oraş aglomerat, cu siguranţă o maşină automată vă va prinde foarte bine, mai ales dacă sunteţi începător în arta condusului şi nu vă descurcaţi prea bine cu schimbatorul de viteze, sau pur şi simplu doriţi să călătoriţi mai Automatic-VS-Manualrelaxant. Puteţi opta pentru o astfel de maşină de la firma noastră, vă stăm la dispoziţie 24 din 24 ore pentru rezervări şi asistentă.

Spre deosebire de cele manuale, maşinile automate închiriate au un motor mult mai protejat fiind eliminate greşelile pe care oamenii le fac în manevrarea unei cutii de viteze. Maşinile automate sunt preferate din ce în ce mai mult pentru consumul redus de carburant şi pentru usurinţa cu care se conduce, confortul şoferului, în plus elimină riscul opririi motorului, poate ajunge până la 10 viteze şi ajută la urcarea în rampă. Iar, acestea nu numai că se vând foarte bine, dar sunt preferate şi la închirieri auto.

Sigur vi s-a întamplat, cel puţin o dată în timp ce stăteaţi la semafor să vă moară motorul, iar pe cei din spatele dumnevoastră să îi faceţi să aştepte până porniţi! Cu o maşină automată vor dispărea aceste neplaceri, cauzate datorită traficului mai ales în oraşele mari unde circulaţia este groaznică.

Pentru cei care s-au săturat să fie mereu atenţi la schimbatul vitezei, oricare ar fi preferintele dumneavoastră, 321 rentacar Cluj vă poate oferi servicii de închirieri maşini corespunzătoare cerinţelor personale.

Have your say