Ultimele Articole din Blog

Inchirieri auto Cluj ieftine pentru romanii din stainatate

// Author: Marius Costisor // 0 Comments

321 rent a car cluj parc auto

Comunitatea de romani plecati peste hotare este intr-o continua crestere si acest lucru se intampla de cativa ani buni. Majoritatea celor care pleaca in alte tari, se intorc acasa ori de cate ori au ocazia, pentru ca dorul de cei dragi si dorul de tara este unul care nu se poate compara cu nimic. Ei bine, nu toata lumea ii uita pe cei plecati la munca departe de casa. Noi punem la dispozitia lor masini ieftine cu care sa se poata deplasa in locurile natale si nu numai.

Inchirieri auto Cluj ieftine pentru romanii din strainatate

Nu este deloc usor sa traiesti in alta tara, iar noi dorim ca sederea in tara noastra sa fie cat mai placuta posibil. Astfel, punem la dispozitia celor care se intorc in tara, masini ieftine si foarte bune. Cunoastem faptul ca drumurile din tara noastra nu sunt chiar cele mai bune, asa ca masinile de la noi sunt de fiecare data atent verificate si apoi predate catre client, in asa fel incat clientii sa fie in deplina siguranta.

Avem masini de inchiriat ieftine pentru ca stim ca banii se castiga destul de greu. Si ca sa sustinem aceasta afirmatie, la noi puteti inchiria ieftin o masina chiar si de la 10 Euro/zi. Nu doar ca oferim cele mai ieftine masini de inchiriat din Cluj, dar clientii nostri au si de unde alege, pentru ca parcul auto este extrem de diversificat. Mai exact, avem peste 60 de masini, toate fiind intretinute foarte bine.

De ce sa inchiriati ieftin o masina de la noi

Clientii sunt cei mai importanti pentru noi. Da stim, asa spun toti, dar noi ne diferentiem de restul prin fapte. La noi nu exista taxe ascunse! Adica, daca rezervati o masina din timp, atunci cand veti prelua masina de la noi, pretul va ramane acelasi ca in momentul cand ati facut rezervarea masinii. In ceea ce priveste taxele cu asigurarile, rovignieta sau taxa de anvelope de iarna, nu trebuie sa va faceti probleme, pentru ca toate acestea sunt incluse in pret. Deci nu avem costuri ascunse!

Pentru noi timpul clientilor este important si facem in asa fel incat predarea si primirea masinii sa nu dureze mai mult de cateva minute si clientul sa fie extrem de bine informat. De asemenea, putem preda si prelua masinile in orice loc pe raza municipiului Cluj – Napoca. De curand am demarat un amplu program prin care parcul auto este reinoint periodic si astfel, clientii nostri se pot bucura de cele mai noi si mai bune masini.

Preturile sunt negociabile pentru clientii care vor sa inchirieze ieftin o masina pe o perioada mai indelungata. Oferim asistenta telefonica 24/7. Plata se face la sosire si nu este nevoie de carte de credit. Si ca sa facem viata mai usoara, celor care vin din strainatate, acceptam ca plata sa se poata face in diferite monede ( Euro, Dolari, Lire ) etc.

Inchirieri auto ieftine Cluj pentru romanii din strainatate reprezinta activitatea noastra si daca nu ne credeti va invitam sa va convingeti.

Have your say