Ultimele Articole din Blog

Închiriere Dacia Logan!

// Author: Marius Costisor // 0 Comments

dacia-loganDe ce să închiriaţi Dacia Logan? Deoarece este o maşină fiabilă, rezistentă, are un raport calitate – preţ foarte bun şi face parte din clasa medie, dar preţul de închiriere este asemănător autoturismelor de clasă mini.

Este de asemenea un autoturism încăpător (5 persoane) cu un portbagaj generos, din acest motiv este preferată de turiştii cu mai multe bagaje şi de clienţii cu familii numeroase.

Maşina Dacia Logan îndeplineşte toate condiţiile pentru a o alege atât din punct de vedere al bugetului, cât şi al consumul de combustibil (benzina sau motorină) care este unul relativ redus, .

Aveţi atât de multe variante de maşini pentru închiriat, însă Dacia Logan este o maşină pe care o puteţi conduce foarte uşor, iar confortul pe care îl simţiţi în aceast autoturism este foarte bun atât la deplasări pe distanţe scurte, cât şi lungi.

Fie că doriţi să o folosiţi prin oraş, cu treburi de servici sau pentru călătorii, Dacia Logan este un autoturism cu un design plăcut, ce consumă puţin şi se poate adapta uşor traficului.

Preţul de închiriere include asigurare Full Casco, RCA, Rovinietă şi predarea sau preluarea maşinii din Cluj sau Aeroport Cluj – Napoca, în timpul programului de lucru.

De asemenea, la acestă maşină puteţi închiria următoarele accesorii: închiriere sistem de navigaţie GPS, închiriere scaun copil, închiriere lanţuri zăpadă.

Alegeţi una din ofertele noastre de rent a car Dacia Logan şi veţi câstiga cu siguranţă un partener de drum confortabil şi eficient. Programul nostru de închirieri cuprinde maşini Dacia Logan în stare de functionare excelentă, disponibile de a închiria auto atât pe termen lung cât şi scurt.

Puteţi opta pentru o maşină Dacia Logan de la 321 rentacar Cluj, dând un simplu telefon pentru a face o rezervare sau pentru a vă informa.

Have your say