Consumul unei masini este problema principala pentru care cei mai multi dintre noi refuzam sa ne achizitonam un automobil. In ziua de azi, carburantul a ajuns sa fie foarte scump. De exemplu, un litru de benzina in tara noastra este mai scump decat acelasi litru de benzina, dar in Austria, unde este un cu totul alt nivel de trai si alte salarii. Cei care totusi doresc cu ardoare sa conduca se orienteaza catre masinile care consuma putin, insa acestea nu sunt tocmai ieftine. Pe langa costurile cu carburantul mai sunt si multe alte chetuieli si enumeram cateva dintre ele: cheltuieli cu intretinerea masinii, cheltuieli cu rovigneta, asigurarile, itp-ul, schimbarea anvelopelor si lista poate continua.

Inchiriaza o masina cu un consum redus –  o puteti gasi la noi

Firma noastra s-a orientat foarte bine atunci cand si-a reinoit intreg parcul auto. Astfel, ne-am orientat catre masini fiabile, comode, care sa consume putin si sa satisfaca toate nevoile clientilor. Mai mult decat atat, clientii care inchiriaza masini nu vor mai fi obligati sa se streseze cu restul cheltuielilor enumerate mai sus, cheltuieli deloc neglijabile. Clientii nostrii sunt extrem de importanti, iar in cazul unui nefericit incident in trafic asiguram suport in timp real.

Care sunt masinile cu un consum redus

Cele mai multe automobile din flota noastra au un consum de carburant extrem de mic. Toate automobilele din gama Dacia sunt recunoscute si apreciate datorita consumului redus de carburant. Din acest peisaj nu puteau lipsi automobilele din gama Renault. De fapt, toate Daciile sunt echipate cu motoare de ultima generatie de la Renault, inca o explicatie pentru consumul extrem de mic. Daca nu sunteti fani Renault, puteti incerca masinile din gama Ford. Pe langa faptul ca au un consum extrem de mic, acestea sunt si foarte spatioase. Intr-o astfel de masina poate incapea cu usrinta o familie de 4 sau 5 membrii plus bagajele aferente. Consumul acestor masini ramane unul redus chiar daca incarcam masinile la capacitate maxima.

De ce masinile noastre au un consum redus de combustibil

Evident ca sunt si alte masini la fel ca ale noastre care au un consum destul de ridicat si oamenii isi pierd increderea in ele, insa consumul unei masini depinde in mare masura de factorul uman. Noi avem masinile cu cel mai mic consum de carburant, deoarece toate automobilele sunt foarte atent verificate periodic si atunci cand se intampla ca una dintre masini sa aibe cea mai mica defectiune, se va remedia in cel mai scurt timp. De asemenea, avem cel mai mic consum pentru ca oferim servicii de calitate si avem clienti multumiti care au grija de masini si carora le multumim.

In cazul in care nu ne credeti ca avem masinile cu cel mai mic consum, va invitam sa vizionati acest clip . Masina este un Ford Focus kombi 2010, 1.6 TDCI. Consumul a fost de 3,6% circuland cu o viteza medie de 110 km/h, pe o distanta de aproximativ 500 km. In interiorul masinii se aflau 4 persoane adulte + bagajele aferente. La 1000 de km parcursi cu o viteza putin peste 130 km/h consumul a crescut pana la 4%.

Va asteptam cu drag sa conduceti masinile noastre. Inchiriaza o masina cu un consum redus!


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *