Iarna aceasta condu in siguranta cu o masina inchiriata

Te gandesti sa inchiriezi o masina in iarna aceasta? Atunci alege o masina echipata complet pentru sezonul de iarna, ca sa ramai in siguranta.

Cu 321rentacar.ro este foarte simplu sa faci acest lucru, pentru ca masinile noastre sunt deja echipate de iarna, pregatite pentru zapada si inghet. De la cauciucuri de iarna, pana la lanturi de zapada, masinile din parcul auto 321rentacar.ro sunt gata sa ia drumul destinatiilor tale preferate.

In masina echipata corespunzator pentru iarna, ca sofer sau pasager, nu ai de ca se te simti inconfortabil. Este adevarat ca sezonul rece aduce conditii de drum vitrege, cu frunze ude pe carosabil, ploi, polei si zapada. Insa, daca inchiriezi o masina de la 321rentacar, ai garantia ca aceasta este incaltata in anvelope de iarna.

Pentru a respecta legislatia din Romania, am dotate toate masinile disponibile pentru inchiriere cu pneuri de iarna. Acestea sunt special proiectate pentru conditii de iarna, deoarece ofera o mai buna aderenta pe carosabil, o tinuta buna la drum, precum si o distanta mai scurta la franare.

Masina inchiriata pentru excursii la munte

In Cluj deja multi tineri si multe familii obisnuiesc sa plece in weekenduri sau in preajma sarbatorilor de iarna (Craciun, Anul Nou etc) pentru cateva zile la munte. Timpul este perfect pentru sporturile de iarna (schi, sanius, patinaj etc), iar muntii plini cu zapada creaza un peisaj mirific. Merita sa ajungeti la munte in sezonul de iarna, iar cu o masina inchiriata de la 321rentacar.ro, puteti face acest lucru rapid si avantajos.

Masinile noastre sunt perfect echipate de iarna, ceea ce inseamna ca va pot duce spre destinatii cu multa zapada. Vrem ca fiecare deplasare la munte sa fie o experienta de neuitat pentru clientii nostri. De aceea, punem la dispozitie masini variate, suv-uri solide, modele cu multi cai putere, masini rezistente, usor de manevrat in conditii de zapada sau polei.

Pentru ca vrem sa lasati grijile acasa si sa va bucurati din plin de toate deplasarile de iarna, masinile noastre au deja anvelope de iarna si lanturi de zapada.

Avantaje inchirieri masini 321rentacar in sezonul de iarna

321rentacar.ro iti ofera nu mai putin de 150 de masini de inchiriat in Cluj. Avem o paleta diversificata de autoturisme care raspund cerintelor diferite. Pentru fiecare provocare de deplasare, avem o masina potrivita pentru inchiriere.

Preturile noastre raman accesibile si in sezonul de iarna. Tarifele sunt cele afisate pe site, pentru ca nu solicitam taxe ascunse. La noi totul este foarte transparent. Preturile pentru masinile inchiriate au asigurare RCA, CASCO, TVA, Taxa Cauciucuri si Rovinieta.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *