Ultimele Articole din Blog

Exista inchirieri auto ieftine si de calitate?

// Author: Marius Costisor // 0 Comments

Inchirieri auto Cluj Seat Ateca

Cautati inchirieri auto ieftine si de calitate? Ce sanse sunt sa gasiti astfel de servicii? Calitatea superioara si preturile foarte mici se exclud sau nu cand discutam despre servicii de rent a car? Despre toate acestea vom vorbi in continuare.

Nu vi se pare interesant ca termenul acesta “ieftin” poate avea doua sensuri atunci cand discutam despre servicii?

- “Ce sa spun despre firma X? Un serviciu ieftin” – aici “ieftin” inseamna de calitate indoielnica, foarte slaba.

- “Recomand firma Y pentru ca au serviicii bune si ieftine” – aici “ieftine” inseamna la preturi mici, acceptabile, favorabile.

Prin urmare, iata provocarea cu care se confrunta o firma de rent a car atunci cand vine vorba despre “servicii ieftine” – ea trebuie sa mentina un nivel scazut al tarifelor pentru a fi percepute ca acceptabile de catre client si nu trebuie sa scada sub o anumita limita, daca nu vrea sa ajunga in situatia de a fi perceputa ca o firma cu servicii de calitate proasta, “ieftine”.

Prin urmare, nu e atat de simplu de spus daca exista inchirieri auto ieftine si de calitate.

Parearea noastra este in felul urmator:

Evident ca pretul este un factor critic in alegerea serviciilor de rent a car, dar nici macar clientul inteligent nu o sa accepte un serviciu la un pret imposibil de crezut. Stiti vorba aceea – “prea ieftin ca sa fie adevarat”.

In prestarea serviciilor de rent a car calitatea este primordiala. Degeaba te bucuri ca platesti cel mai mic pret de inchiriere daca masina care iti este inmanata arata deplorabil. Degeaba daca relatia de comunicare cu staff-ul firmei este inacceptabil. Degeaba daca pretul initial (cel ieftin care ti-a facut cu ochiul) este bine si mult umflat de alte adaosuri/ optiuni la care nici nu te gandeai. Degeaba daca nu poti inchiria masina pe care ti-o doresti (pentru ca firma are doar 5 modele din care poti alege). Degeaba in general daca nu te poti baza de profesionalismul, promptitudinea si punctualitatea firmei de rent a car.

Ce inseamna servicii de rent a car de calitate?

- sa ai de unde alege o masina care se potriveste scopului calatoriei tale si preferintelor tale de confort

- sa primesti o masina impecabila interior si exterior; 100% functionala, cu toate taxele platite la zi, cu verificari la zi, cu rovigneta etc; inclusiv dotare corespunzatoare fiecarui sezon

- sa comunici usor si clar cu personalul firmei de rent a car – evident ca nu doresti sa apara probleme din cauza unor neintelegeri – daca operatorul iti vorbeste prea repede, omite sa-ti comunice un lucru, te informeaza eronat etc

- flexibilitatea in stabilirea locatiei si a momentului zilei pentru preluarea si predarea masinii

321rentacar.ro bifeaza excelent la toate aceste standarde de calitate superioara. Oferim consultanta telefonica non stop, inclusiv in weekend, masinile noastre sunt impecabile si pregatite din toate punctele de vedere, dispunem de un parc auto impresionant, cu masini de toate tipurile (peste 100!!), inclusiv masini noi, cu cutie de viteza automata, punem la dispozitie un sistem super inteligent prin care puteti face rapid o rezervare, asiguram preluare/ predare in Aeroportul din Cluj.

In conditiile de calitate premium enumerate mai sus, preturile noastre raman intr-o zona mai mult decat acceptabila. Suntem 100% transparenti, nu practicam taxe sau costuri ascunse. Nu percepem plati in avans. Negociem tarifele pentru inchirieri pe termen lung. Avem planuri tarifare in functie de durata de inchiriere. Suntem in permanenta preocupati sa oferim preturi mici clientilor nostri, dar in continuare calitative. Toti clientii nostri sunt multumiti ca pot face economii importante prin contractarea serviciilor pe care le oferim.

321rentacar.ro ofera servicii de inchirieri auto de calitate de TOP la preturi mici, convenabile, extrem de avantajoase. Nu le putem cataloga drept “ieftine” si atat.

Have your say