Ultimele Articole din Blog

Drumul bun se cunoaşte cu un BMW

// Author: Marius Costisor // 0 Comments

bmw-seria3-facelift-2009Închirierea unei maşini în Cluj este alegerea cea mai bună atunci când vine vorba despre o maşină perfectă pentru călătorii lungi. Dacă aveţi nevoie sau pur şi simplu vreţi să conduceţi o maşină elegantă şi în acelaşi timp puternică, vă recomandăm să închiriaţi autoturismul BMW Seria 3 Facelift. Datorită siguranţei şi încrederii pe care o emană această maşină de închiriat, tehnologia nu mai este un moft, este o necesitate de care tindem să profităm zilnic.

BMW Seria 3 Facelift are cele mai bune caracteristici funcţionale pentru toate necesităţile, iar confortul imbatabil din timpul condusului se datorează designului auto. Fiind o maşină de clasă superioară, acest lucru se observă şi prin echipamentul standard cu dotari de confort şi siguranţă care sunt rezervate acestei clase.

Maşina BMW Seria 3 Facelift este echipată cu motor de 2.0 d, 143 cp, MOTORINA, consum: 5.0l / 100km, cutie de viteză automată, cu aer condiţionat automat, Radio CD, airbaguri faţă, lateral, ce oferă confortul maxim unei maşini de închibmw-seria3-facelift-2009-intriat. De asemenea este asigurată complet: RCA, Casco şi rovinietă, toate incluse în preţul închirierii. Un GPS, pe care îl puteţi lua tot de la noi vă va face călătoria mult mai uşoară, veţi găsi uşor destinaţii noi cu un minimum de efort – sistemul de navigaţie vă va ajuta să economisiţi timp şi să evitaţi înurcăturile.

Serviciile de înaltă calitate oferite, precum şi experienţa noastră în domeniul rent a car vă vor convinge să închiriaţi de la noi pentru a prinde ofertele speciale ale companiei de închirieri auto.

Have your say