De ce ne-am innoit intreg parcul auto?

Chiar asa – De ce ne-am extins parcul auto cu mai multe masini, in ultima perioada? Afla in continuare.

Sunt mai multe explicatii pentru care am ales sa ne innoim gama de autoturisme propuse pentru inchiriere.

– Pentru ca aceasta este una din recomandarile dese ale clientilor nostri

Va ascultam si suntem permanent conectati cu parerile si recomandarile voastre. Una din ele este de a aduce anumite masini in parcul auto sau de a diversifica oferta. Exprimate sau nu, stim va dorintele voastre sunt sa gasiti des un element de noutate la firma de inchirieri auto cu care lucrati.

– Pentru ca ne dorim sa atragem si sa mentinem o gama diversificata de clienti

Acesta este un scop pe care ni l-am propus de la bun inceput. Cand cumparam masini noi pentru parcul auto, intotdeauna ne gandim sa pastram o proportie echilibrata si sa acoperim cam tot ce se poate in materie de tipuri de autoturisme: unele mai compacte, altele mai spatioase, unele cu un consum redus de carburant, altele mai puternice pentru soferi exigenti.

– Pentru ca am crescut

In ultimii ani, 321rentacar.ro a crescut foarte mult si ne bucuram enorm. Urmarea fireasca a acestui fapt a fost largirea parcului auto, pentru a putea raspunde in continuare unei cereri mai mari de inchirieri auto.

– Pentru ca suntem permanent interesati de evolutie

Ne dorim ca 321rentacar sa ramana o firma de inchirieri auto solida, care poate face fata cu stoicism provocarilor viitorului. Pentru aceasta, intelegem foarte bine ca este important sa investim permanent in calitatea serviciilor oferite si mai ales in masini noi.

Unul din cele mai importante criterii de rezervare a clientilor este starea masinilor. Din acest punct de vedere, ne putem mandri cu autoturisme impecabile, care trec cu usurinta testul exigentei. Dovada stau numeroasele review-uri pozitive pe care le-am primit de la cei care ne-au ales pentru inchirieri auto (vezi pareri direct pe site, pe fiecare pagina a masinilor, cat si pe retelele de socializare).

Dar, suntem constieti ca pentru a ne pastra statutul de firma de inchirieri auto cu masini excelente, trebuie sa investim permanent din ele.

Luand in considerare toate aceste aspecte, am decis inca o data sa facem un salt urias spre dezvoltare prin achizitia unui lot nou de masini. Asa se face ca parcul auto 321rentacar a crescut in ultima perioada.

Va invitam pe site sa va rezervati masina preferata pentru urmatoarea calatorie.  Va garantam, ca aveti de unde alege.

Categorii: Rent a car

0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *