Ultimele Articole din Blog

De ce este recomandat sa faceti rezervarea online

// Author: Marius Costisor // 0 Comments

rent a car cluj online

Ca online-ul e pe val, asta se vede cu ochiul liber. Dar care sunt avantajele online-ului pentru inchirierea unei masini? Iata despre ce am ales sa discutam in acest articol.

Pentru a ne alinia celor mai noi tendinte in materie de rent a car si pentru ca procesul de rezervare sa fie cat mai transparent, noi am ales sa dezvoltam un site cat mai complex si mai complet. Punem accent pe descrierea fiecarui autoturism disponibil pentru rezervare, subliniem de fiecare data avantajele si optiunile pe care le are clientul in momentul rezervarii, nu practicam costuri ascunse care ar putea sa va induca intr-o stare de confuzie. Ne-am propus sa fim cat mai directi, cat mai clari si cat mai la obiect.

Trebuie spus ca nu toate firmele de rent a car au ales sa se dezvolte pe partea aceasta. Detin site-uri cu informatii destul de imprastiate, iar rezervarea propriu zisa se face exclusiv telefonic. De acord, contactul verbal stabileste o oarecare apropiere intre client si firma de rent a car, dar noi credem ca online-ul aduce cateva avantaje enorme pentru cei care vor sa imprumute o masina.

5 motive principale sa rezervi masina online

- Transparenta. Toate preturile sunt afisate pe site, astfel ca nu exista riscul sa fii pacalit. In plus, poti sa faci comparatii de pret intre mai multe oferte si poti sa alegi cel mai mic pret (tinand cont si de calitate). Pleci de la bugetul pe care il ai disponibil si este mai simplu sa rezervi masina adecvata.

- Nu esti influentat. Alegi exact ce iti place. Ti s-a intamplat sa intri intr-un magazin si vanzatorul sa sara efectiv pe tine cu tot felul de oferte si sa-ti bage pe gat un produs anume? Se intampla peste tot, inclusiv pe piata de rent a car – “Luati masina asta ca e mai buna”, “Inchiriati-o pe asta ca e mai ieftina.”, “Alegeti-o pe aceasta ca sigur e disponibila” etc. Dar cand faci comanda online, esti tu cu tine insuti. Te informezi, te concentrezi pentru ca ai tot interesul sa faci o alegere buna. Cand esti 100% convins apesi butonul de rezervare.

- Este usor sa faci comparatii intre masini si optiuni. Cu cat o firma de rent a car este mai mare, cu atat are in dotare mai multe tipuri de masini. In prezent la noi pe site exista peste 100 de optiuni. Cum stii ce masina ti se potriveste cel mai bine? Te informezi, verifici, vezi carui profil de autoturism se potriveste cel mai bine planul tau curent de calatorie.

- Rezervi rapid, la orice ora (chiar si noaptea), de oriunde (din masina, de la supermarket etc). Nu depinzi de un program anume, ci ai libertatea de a rezerva o masina oricand.

- Site actualizat in timp real. Ne straduim in fiecare zi sa tinem site-ul 321rentacar.ro actualizat, pentru ca tu sa stii in orice moment ce masina este disponibila, in ce perioada. Am vrut sa dezvoltam o procedura simpla, rapida si transparenta de rezervare, iar varianta online ramane in prezent cea mai buna in acest sens. Economisesti timp (pe care altfel l-ai pierde la telefon cu agentul, pentru tot felul de detalii) si este mai confortabil. Dupa ce faci rezervarea, vei primi raspuns in cel mai scurt timp.

Daca si tu crezi ca este mai usor sa rezervi o masina direct online, te asteptam pe site sa-ti alegi masina dorita pentru urmatoarea calatorie. Daca preferi in continuare varianta clasica, te invitam sa ne contactezi telefonic si te asiguram de pe acum ca vei primi tot suportul necesar. Online sau offline, 321rentacar.ro ramane la dispozitia tuturor celor interesati de inchirieri rapide in Cluj Napoca.

Have your say