Ultimele Articole din Blog

Dacia Sandero SL Plus 2017 doar la 321 Rent a car

// Author: Marius Costisor // 0 Comments

dacia-sandero-sl-2017

Dacia Sandero SL Plus 2017 doar la 321 Rent a car

 

Vreti sa inchiriati o masina si nu stiti ce sa alegeti? Intr-adevar oferta noastra este extrem de variata si asta doar pentru a ne convinge ca fiecare client gaseste ce are nevoie. Dar azi am selectat sa aducem in atentia dumneavoastra  Dacia Sandero SL Plus 2017, o masina cu un nume cat o mie de cuvinte, o masina zdravana numai buna de condus pe drumurile din Romania.

 

Modelul vine echipat cu cateva caracteristici de baza cum ar fi aerul conditionat care se regleaza manual, proiectoare pentru ceata, suport pentru urcare in rampa, radio, ABS si ESP pentru siguranta sporita, servo directie si inchidere centralizata. Face parte dintr-o serie limitata cu un design optimizat. Si din punct de vedere tehnologic se poate clasa cu brio in randul masinilor pe care le vrei alaturi in calatorie. Are motorizare 90 cai putere si un consum mediu de 4.9 litri/ 100 km. Motorul se alimenteaza pe benzina iar capacitatea rezervorului este de 50 de litri.

 

Ca si tipologie este incadrata in zona hatchbackurilor, avand un portbagaj inalt, destul de voluminos raportat la dimensiunile sale totale. Asta inseamna ca Dacia Sandero SL Plus 2017 poate fi masina ideala pentru escapadele de weekend, pentru segmentul business si pentru orice persoana straina care ajunge la Cluj in interes de afaceri sau in interes personal. Ce alta oportunitate mai buna decat aceasta masina pentru a experimenta conceptul Renault Dacia?

 

De ce sa inchiriezi Dacia SANDERO SL Plus 2017?

Pentru ca vrei o masina buna cu un consum rezonabil, cu design atragator, care se misca viguros in trafic si care iti ofera din plin confortul de care ai nevoie. Sa nu uitam de pret. Dacia SANDERO SL Plus 2017 este una din masinile care se pot inchiria pentru cel mai avantajos pret direct de la 321rentacar.

 

Si totusi cat costa sa inchiriez Dacia SANDERO SL Plus 2017?

Aceasta masina poate fi inchiriata pentru un tarif de la 12 euro pe zi. Desigur pretul este influentat de perioada pe care se desfasoara contractul de inchiriere si de numarul de km. pe care doriti sa-i parcurgeti. Inchiriati pentru mai multe zile si beneficiati de un tarif zilnic mai mic.

 

Cum pot inchiria Dacia SANDERO SL Plus 2017?

Este foarte simplu. Intrati acum pe pagina rezervata acestui model pe site-ul nostru, apasati butonul Rezervati acum si mai departe urmati pasii pentru finalizarea comenzii. La data si ora prestabilite veti putea prelua aceasta masina absolut impecabila din punct de vedere estetic si functional, avand toate taxele la zi.

 

 

Have your say