Nu doar economia este in crestere ci si piata de rent a car. Astfel, in ultimii ani, aceasta piata s-a dezvoltat extrem de mult. Aceasta dezvoltare se datoreaza in cea mai mare masura tarifelor mici pe care le practicam, dar si clientilor, care au fost din ce in ce mai numerosi. Statisticile si studiile indica faptul ca piata de rent a car din Cluj este pe un trend ascendent si asa se va mentine multi ani de acum incolo. In conditiile in care afluenta de clienti este destul de insemnata, in unele perioade ale anului este o adevarata provocare sa gasiti o masina libera. Aici ne referim la perioada verii, Sarbatorile de Pasti si Sarbatoarea Craciunului.

Cum puteti inchiria o masina in perioadele aglomerate

Majoritatea celor care se intorc acasa in aceste perioade deja sunt familiarizati cu procedura de inchiriere a unei masini, insa exista si clienti care cauta sa inchirieze o masina cu foarte putin timp inainte de a ajunge in tara. Pentru a evita situatiile neplacute de a nu avea masini disponibile pentru perioada in care aveti nevoie, venim in ajutorul dumneavoastra cu ceva sfaturi: rezervarea masinii din timp. Chiar daca doriti sa veniti vara sau de sarbatori, puteti inchiria masina dorita, bineinteles daca o rezervati din timp.

Ce inseamna si cum se poate rezerva din timp o masina

Pentru aceste perioade extrem de aglomerate va recomandam sa rezervati masina cu aproximativ 5 – 6 saptamani inainte sa veniti. Avand in vedere ca majoritatea dintre dumneavoastra veniti cu avionul si achizitionati din timp biletele de avion, veti putea cunoaste perioada exacta cand sositi. Deci rezervarea din timp a unei masini este doar o procedura simplista dupa ce ati achizitionat biletul de avion. In acest fel puteti sa fiti 100% siguri ca atunci cand ajungeti, aveti la dispozitie masina dorita, cu care sa va deplasati.

Rezervarea masinii se poate face extrem de simplu si dureaza doar cateva minute. De asemenea, nu percepem avans. Plata se poate face in numerar sau cu cardul, atunci cand preluati masina de la noi.  Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de rezervare de pe site. Pretul afisat dupa finalizarea rezervarii este si pretul final. Nu percem taxe si comisioane suplimentare, toate taxele fiind incluse in pretul afisat. Va recomandam sa folositi modalitatea online de rezervare, deoarece pe site sunt afisate masinile si tarifele si astfel, va puteti alege masina dorita. Desigur ca ne puteti contacta si pe e-mail, Whatsapp, Viber, Facebook, Google + sau ne puteti apela direct pe numarul: 0743526653.

Din pacate cei care doresc o masina pe ultima suta de metri vor trebui sa caute la foarte multe firme, deoarece in aceasta perioada cam toate masinile sunt rezervate din timp. Cererea mare din aceasta perioada se datoreaza si sloganului nostru: Pret afisat = Pret final. Mentionam ca nu avem taxe ascunse si toate masinile sunt intr-o stare perfecta de functionare. Acum stiti cum puteti inchiria o masina in perioadele aglomerate, si va invitam sa rezervati din timp masina dorita!


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *