Ultimele Articole din Blog

Cum puteti beneficia de reducere la inchirierea unei masini

// Author: Marius Costisor // 0 Comments

seat-toledo-12-tsi

Cum puteti beneficia de discountul de 30% la inchirierea oricarei masini?

La inchirierea unei masini orice client este interesat de obtinerea celui mai bun tarif. La 321rentacar derulam frecvent campanii de reduceri, iar una din modalitatile prin care puteti sa faceti economii semnificative este de a acorda atentie kilometrajului mediu.

In functie de planurile de transport pe care vi le faceti, puteti beneficia de reduceri de 20%, respectiv 30%.

Practic cum puteti beneficia de discountul de 30% la inchiriere?

Cand faceti rezervarea pe site si alegeti masina dorita, automat sistemul va solicita sa estimati numarul de kilometri pe care il veti parcurge. In cazul in care intentionati sa conduceti spre o destinatie mai indepartata sau sa faceti un circuit amplu in Transilvania si in zona Nordica sau oriunde altundeva, atunci cel mai probabil veti estima circa 200 km pe zi.

Pentru deplasarile obisnuite in Cluj Napoca, in zonele limitrofe sau in localitatile din proximitate, cel mai probabil veti tinde sa apreciati ca veti conduce pana in 100 km pe zi.

Tinand cont de perioada de inchiriere mai departe va vrem sa bifati o schema estimativa de km parcursi in total. Sa presupunem ca inchiriati o masina pentru 5 zile. Raportandu-ne la aceasta perioada vi se propun anumite reduceri: minus 30% daca veti parcurge in total maxim 500 km (ceea ce inseamna in medie 100 km pe zi), minus 20% daca aveti de gand sa coduceti maxim 1000 kilometri pe intreaga perioada (respectiv 200 km/ pe zi).

Economiile rezultate le puteti utiliza pentru a inchiria o masina superioara din punct de vedere calitativ sau pur si simplu pentru a acoperi alte cheltuieli de calatorie.

Discount la inchiriere pe 321rentacar

Cautati un autoturism de inchiriat in Cluj Napoca? Noi venim in intampinarea dumneavoastra si va punem la dispozitie multiple oferte cu discount substantial. Dacia Logan, Seat Toledo, Ford Focus, Renault Symbol si Megane, VW Passat – alegeti cea mai buna masina care sa va reprezinta in functie de scopul deplasarii. Serviciile noastre se extind simtitor iar in prezent asiguram predare/ preluare masina pe Aeroportul Cluj Napoca, oriunde in Cluj si chiar pe Aeroportul din Targu Mures. Consultantii de vanzari sunt raspund rapid solcitarilor dumneavoastra, la orice ora si indiferent de zi. Oferta noastra este transparenta si nu ascunde costuri suplimentare. De fapt unul din scopurile noastre este sa ne evidentiem fata de concurenta prin preturile extrem de bune si o gama complexa de servicii-avantaje impecabile.

Have your say