Vrei sa afli care sunt cele mai populare masini de inchiarit in Cluj? Afla raspunsul din acest articol.

Inainte de a numi autoturismele care se bucura de titlul de „miss popularitate” credem ca ar trebui sa specificam mai exact ce inseamna acest lucru.

Consideram ca cele mai populare masini de inchiriat sunt acelea care se bucura de cea mai mare apreciere din partea clientilor nostri. Sunt masini cu un raport foarte bun pret de inchiriere – caracteristici tehnice. De asemenea, cele mai populare masini de inchiriat in Cluj au un consum mediu de combustibil, sunt dinamice, usor adaptabile si eficiente in trafic.

1. Dacia LOGAN SL Plus 2017.

Dacia Logan ramane una din cele mai ieftine solutii de inchirieri auto nu doar in Cluj, ci pe piata de rent a car din Romania. Toti cei care cauta sa inchirieze o masina ieftina se uita spre Logan. In afara de pretul foarte mic de inchiriere, Logan-ul mai are un avantaj imens: se comporta cel mai bine pe soselele din Romania, in afara localitatilor si in oras. La un moment dat a fost inclusiv etichetata drept „cea mai potrivita masina pentru drumurile din Romania”. Adevarul este ca Loganul ramane o alegere extrem de practica si inspirata pentru cei cu un anumit buget. Are un portbagaj decent, o constructie robusta si caracteristici tehnice basic.

In plus 321rentacar.ro a facut un pas in fata si a achizitionat masini Dacia Logan, modele noi pentru a sprijini cererea clientilor. Noile masini Logan au fost primite foarte bine de catre clientii nostri si drept urmare, continua sa se afle in topul celor mai populare masini de inchiriat in Cluj.

2. Seat Toledo 2017 1.2 TSI.

Seat Toledo este a doua masina din categoria celor mai populare autoturisme de inchiriat in zona Clujului. Toledo a fost o surpriza placuta atat pentru clientii nostri cat si pentru noi. Toti cei care isi doreau altceva decat Logan, au vazut in Toledo o solutie extrem de interesanta. Si s-au aratat incantati. Printre caracteristicile pe care clientii nostri le apreciaza la Toledo si care au propulsat-o in topul celor mai populare masini se afla: bordul frumos si bine organizat (inclusiv cu ecran tactil), consumul riguros de carburant, constructia fiabila.

La prima vedere 1.2 TSI pare un motor mic … si asa este, dar acest lucru nu este un dezavantaj. In consecinta chiar clientii nostri au fost cei care au constatat ca un motor mic nu inseamna automat lipsa de putere sau consum urias? Din contra. Seat Toledo are foarte multe lucruri de oferit celor care au incredere in el, iar faptul ca se afla aici in topul celor mai populare masini de inchiriat in Cluj arata faptul ca nu si-a dezamagit adeptii. Multi clienti care au inchiriat o data Seat Toledo 2017 1.2 TSI se reintorc la aceeasi optiune si a doua oara.

Ne oprim aici cu cele mai populare masini de inchiriat in Cluj, dar va invitam pe site pentru a descoperi portofoliul nostru complet de autoturisme si cele mai bune tarife de inchiriere.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

ro_RORomanian
ro_RORomanian