Ultimele Articole din Blog

Cele mai inchiriate masini de pe aeroportul din Cluj-Napoca

// Author: Marius Costisor // 0 Comments

321 rent a car Cluj Ford Focus kombi 1.6 TDCI

Aeroportul din Cluj – Napoca este unul dintre cele mai mari si cele mai moderne din tara. Zilnic, de aici pleaca si vin mii de oameni. Majoritatea celor care aterizeaza pe aeroportul din Cluj – Napoca au nevoie de un mijloc de transport. Cea mai convenabila modalitate de transport de pe aeroport este inchirierea unei masini. Din fericire, la Cluj exista foarte multe firme care ofera astfel de servicii, printre care ne aflam si noi.  Deoarece avem o flota de peste 60 de masini, cei care sosesc pe aeroportul din Cluj – Napoca au de unde alege. Tinem sa precizam ca toate masinile noastre indeplinesc toate standardele de securitate si sunt foarte bine intretinute.

Care sunt cele mai inchiriate masini de pe aeroportul din Cluj – Napoca

Oricat de mare este parcul auto al unei firme de inchirieri auto, exista masini care se inchiriaza mai des sau masini care se cauta mai putin.

  1. Ford Focus ford-focus este de departe cea mai inchiriata masina de pe aeroportul din Cluj – Napoca. In cazul in care va intrebati de ce aceasta masina este cea mai dorita, desi nu este cea mai ieftina dintre masinile noastre, raspunsul este simplu. Avem doar Focusuri diesel ce au un consum mediu de 4,5 l/100km. Acest lucru este esential atunci cand un client alege masina. Confortul este maxim in aceasta masina, plus ca sunt masini spatioase. Asadar, daca veniti in tara cu familia, Ford Focus 1.6 TDCI este o masina perfecta pentru drumurile dumneavoastra.
  2. Dacia Logan 321 rent a car Cluj Dacia Logan a fost cea mai inchiriata masina din anul 2015, insa si in acest an este la mare cautare. Foarte multi prefera aceasta masina autohtona deoarece este mai ieftina decat un Ford Focus si se pliaza exact pe nevoile lor. Avem Dacia Logan cu motor de 1.2 L, 1.4 L si 1.6 L. Indiferent ce motorizare alegeti, noi va asiguram o masina curata, confortabila, fiabila, care consuma putin. Consumul  mixt al unei Dacia Logan este de 6 l/100 km. Clientii mai prefera aceasta masina, pentru ca este una spatioasa si pot calatori alaturi de toata familia.
  3. Renault Megane este o masina foarte buna ce ofera un confort sporit. Avem Renault Megane sub diferite variante: Sedan, Kombi si Hatchback. 321 rent a car Cluj Renault Megane321 rent a car Cluj Renault Megane Kombi321 rent a car Cluj Renault Megane hatchback Indiferent de modelul ales va veti bucura de o calatorie placuta la volanul acestor masini superbe. Motorizarea este de 1.6 iar consumul mixt este de aproximativ 6 l/100 km. Un consum bun, pentru o masina destul de incapatoare. Cei mai multi clienti aleg aceasta masina pentru confortul si pentru designul superb. O statistica interna indica faptul ca aceasta masina este inchiriata de catre clientii care vin de peste hotare si au de mers la diferite evenimente in tara noastra ( nunti, botezuri ). Este o masina care arata foarte bine din punct de vedere estetic.

Desigur ca mai avem si alte masini, precum: Skoda Octavia, Renault Clio, Dacia Sandero, Ford Fiesta sau Ford Mondeo, insa cele enumerate mai sus sunt cele mai inchiriate masini de pe aeroportul din Cluj.

skoda-fabia-automata-2010 skoda-octavia-automata ford-mondeo renault-trafic ford-kuga ford-fiesta-hatchback-2011 dacia-sandero

Have your say