Unul din cele mai importante criterii pe care clientii le au in vedere atunci cand inchiriaza o masina se refera la consum. In general clientii prefera cele mai economice masini, si este usor de inteles acest lucru. Cand pleci intr-o vacanta mai degraba vei dori sa aloci un buget mai mare pentru o cazare mai buna, pentru o destinatie mai frumoasa, pentru un meniu mai bogat, decat pe o solutie de transport foarte consumatoare de combustibil.

Acestea fiind spune, iata care sunt cele mai economice masini de la 321rent a car.

1. Seat Toledo 2017 1.6 TDI. Cu un consum de 4. 3 litri pe suta de km, un motor de 115 cai putere diesel, 1600TDI si rezervor de 55 litri portbagaj de 550 litri, acest Seat Toledo din 2017 este unul din cele mai economice autoturisme din oferta de inchiriere auto. De aceea, este ideal pentru cei care cauta o solutie de buget si se uita in primul rand la consumul de carburant atunci cand pleaca intr-o deplasare. Seat Toledo bifeaza excelent si la alte capitole, ea putand fi predata cu aer conditionat, radio cu ecran tactil, ABS si ESP.

2. Masina de inchiriat Seat Toledo 2017. Iata variata Seal Toledo cu motor pe benzina, 1200 TSI si capacitate rezervor 55 litri. Consumul sau este apropiat de varianta anterioara cu motorizare pe diesel. Are un consum mediu de 4.6 litri la 100 km, fata de 4.3 litri la suta de km cat are Seat Toledo cu motor diesel. Pe langa consumul rezonabil, masina exceleaza la capitolul confort si spatiu genereros, atat in interior pentru pasageri, cat si in portbagaj.

3. Masina de inchiriat Skoda Rapid 2018. Aceasta Skoda Rapid are acelasi consum ca si Seat Toledo 2017 motor pe benzina: 4.6 litri la 100 km (consum mediu). Motorul este la fel 1200 TSI si chiar daca pare mic, la drum lung sau pe distante mai scurte, masina se descurca exceptional. Din dotare nu lipsesc optiunile de aer conditionat, radio cu ecran tactil, ESP si ABS, precum si porturile USB pentru incarcare sau conectare SD-Card.

4. Masina de inchiriat Skoda Rapid AUTOMATA 2018 DSG. O alta masina pe care o includem in lista celor mai economice solutii de inchiriat este aceasta Skoda Rapid varianta automata – o masina noua, care arata impecabil interior- exterior. Consumul sau mediu este de 4.9 litri pe 100 km, in conditiile in care este actionata de un motor 1400TSI  pe benzina, cu o putere maxima de 125 cai putere. Pentru cei care isi doresc maximum de confort la drum si lejeritate in condus, Skoda Rapid automata este cea mai buna alegere.

5. Masina de inchiriat Dacia LOGAN 2018. Logan-ul, intr-o afisare re-evaluata, incheie lista celor mai economice masini de inchiriat de la cea mai populara firma de rent a car Cluj. Consumul sau mediu este de 5 litri la 100 km, cu motorizare 900 TCE, putere maxima 90 cai putere si capacitate rezervor de 50 litri. Logan pare sa ramana alegerea etalon pentru cei care ataca drumurile din Romania in diverse circuite sau sejururi, poate pentru ca popularitatea ei continua sa fie in continuare foarte mare.

Va asteptam pe site-ul companiei de inchirieri auto Cluj pentru a va alege urmatoarea masina pentru urmatoarea deplasare. Disponibile in parcul auto cele mai economice si cele mai interesante optiuni de inchirieri auto.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *