Ultimele Articole din Blog

Cele mai bune oferte 321 rent a car

// Author: Marius Costisor // 0 Comments

321 rent a car cluj parc auto

Cele mai bune oferte 321 rent a car

Nu trebuie sa va goliti contul bancar pentru a va bucura de confort atunci cand inchiriati o masina in Cluj. Fie ca ajungeti in vacanta in Romania de sarbatori, fie ca trebuie sa onorati o intalnire de afaceri, puteti lasa acasa orice urma de stres. Si banii nu reprezinta o exceptie.

Am adunat pentru dumneavoastra cele mai bune oferte 321 rent a car in 2018.

a) Noua Dacia Logan. Fara exagerare Dacia Logan ramane una din cele mai populare masini in randul clientilor firmelor de rent a car din intreaga Romanie. Dar la 321 Rent a car va prezentam noua Dacia Logan, intr-o postura noua, updatata pentru a face fata cerintelor din ce in ce mai mari ale soferilor. Loganul va va multumi datorita fiabilitatii sporite si a consumului mic. Cu riscul de a ne repeta, o spunem inca o data – Loganul este masina croita perfect pentru drumurile din Romania. Iar daca plecati la drum cu aceasta remarca, veti simti din plin acest lucru.

b) Noul Sandero. Este autoturismul bun la toate – fie ca circulati preponderent in oras, fie ca luati drumul excursiilor ample. Se misca bine in trafic, dar si la drum intins. Dar unul din cele mai mari beneficii ale acestei masini ramane spatiul generos din interior. Daca sunteti o persoana cu greutate, acest lucru s-ar putea sa conteze enorm pentru dumneavoastra. La fel daca vreti ca toata lumea sa aibe parte de o calatorie confortabila si nu sa fie nevoiti sa stea cu picioarele intepenite intr-o singura pozitie. Deci daca vreti sa calatoriti impreuna cu familia, aceasta este cea mai buna varianta. Consumul de carburant este relativ ok – foloseste circa 6 litri la suta de km.

c) Noua Skoda 2017. Skoda Rapid este cu adevarat o masina de milioane. Cand nu stii ce autoturism sa inchiriezi ca sa nu dai gres si sa platesti un tarif rezonabil, alege Skoda noua din 2017. Va va multumi ca si confort, dar si ca prezentabilitate, consum, fiabilitate. Ramane o masina eleganta in ciuda zvonurilor care inca mai circula pe la colturi si care spun ca in general Skodele sunt masini slabute din punct de vedere al calitatii. Testati si veti simti pe propria piele ca nu este deloc asa.

d) Noul Seat 2017. Din palmeresul celor mai bune oferte la ora actuala pe 321 rent a car nu am vrut sa omitem noul Seat 2017. Drumurile lungi pot deveni extrem de obositoare mai ales daca nu va aflati la volanul unei masini confortabile cum este Seat Toledo 2017. Este un autoturism frumos pe interior si pe exterior. Puncteaza cu succes la capitolul stabilitate, fiabilitate si consum convenabil. Este construita cu bun simt, iar acest lucru se observa in detaliile care va vor face calatoria mai placuta.

Aceste cele mai bune oferte nu se limiteaza doar la preturi extrem de avantajoase. Ele vin la pachet cu un set extins de beneficii care va vor convinge ca merita din plin sa inchiriati o masina de la 321rent a car pentru o deplasare pe care ati planificat-o. Descoperiti-le acum pe toate, vizitand oferta completa. Pentru suport rapid si consultanta in alegerea celei mai potrivite masini pentru fiecare tip de deplasare, va rugam sa ne contactati la numerele de telefon afisate online.

321 Rent a car are experienta vasta in domeniul inchirierilor auto si ofertele prezentate se pot incadra din plin la cel mai bun raport calitate versus pret.

Have your say