Ce reprezinta costurile ascunse la inchirierea unei masini?

Nu este un secret: in goana dupa cel mai mic pret pentru inchirierea unei masini, exista firme care pot practica unele costuri ascunse. Acest lucru nu este valabil pentru 321rentacar.ro! Tinem sa precizam de fiecare data ca noi nu practicam costuri ascunse. Iar in acest articol ne-am propus sa vorbim clar despre aceasta problema, sa numim acele costuri ascunse, pentru ca tu sa fii un client informat si sa ai intotdeauna increderea ca faci cea mai buna alegere.

Cost ascuns: Asigurari, taxe de drum

CASCO, RCA, Rovigneta sunt taxe de care ai nevoie pentru a conduce fara probleme. Cand inchiriezi o masina asigura-te ca acestea sunt incluse in pretul afisate si nu umfla pretul atat de mic care te-a atras de la inceput. Chiar daca la prima vedere nu ai de gand sa parasesti orasul si nici nu-ti pui problema de rovigneta, in decursul sejurului pot aparea modificari si nu vrei sa ai parte de surprize. Cel mai bine este sa inchiriezi o masina cu toate taxele platite, inclusiv cea de drum.

Cost ascuns: Kilometri suplimentari

Exista firme de inchirieri auto care va taxeaza suplimentar daca treceti de o anumita limita de kilometri. Acest lucru poate sa nu fie o problema daca nu ai de gand da parcurgi o distanta mare si oricum te-ai incadra in limita, dar ai dreptul sa fii informat. Cu siguranta nu vrei sa ajungi sa predai masina si sa ti se ceara bani in plus pentru ca ai depasit limita impusa de kilometri. Prin urmare, inainte de a semna un contract asigura-te ca firma respectiva nu practica un cost ascuns vis-a-vis de limita de kilometri. Cel mai bine este sa poti inchiria o masina si sa mentionezi dinainte cam cati km doresti sa parcurgi; astfel noi iti vom calcula tariful in functie de numarul de km estimati.

Ce sa faci sa eviti costurile ascunse practicate de unele companii de rent a car? –  3 Sfaturi utile

E suficienta o privire de ansamblu ca sa-ti dai seama ca fiecare companie de rent a car are propria sa politica tarifara. Conditiile sunt adesea diferite. Deci nu merge intotdeauna pe premisa ca ai experienta, ca ai mai inchiriat in trecut o masina de la o alta firma de rent a car si in consecinta ai aceleasi asteptari.

Iata cateva sfaturi care te vor ajuta in acest sens:

1. Vezi daca firma respectiva impune o limita de km

2. Informeaza-te cu privire la includerea asigurarilor si taxelor auto in preturile afisate pe site

3. Afla cu certitudine daca vei primi garantia inapoi. La inchirierea unui contract vi se percepe o garantie, al carui scop este sa acopere eventualele pagube care ar putea fi produse autoturismelor (accident, distrugere etc). O firma de rent a car profesionista iti va oferi inapoi garantia la predarea masinii, daca aceasta este in conditii bune. Integral. In schimb, firmele neprofesioniste vor cauta nod in papura pentru a-ti opri aceasta suma (fie integral, fie chiar si partial).

Pot exista si alte costuri ascunse, de aceea iti recomandam sa citesti cu atentie conditiile contractuale. La 321rentacar.ro gasesti pe site toate extraoptiunile noastre si poti sta linistit: NU PRACTICAM COSTURI ASCUNSE!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

ro_RORomanian
ro_RORomanian