Ultimele Articole din Blog

Ce inseamna un serviciu de rent a car profesionist

// Author: Marius Costisor // 0 Comments

321rentacar top car

Ce inseamna un serviciu de rent a car profesionist? – 8 caracteristici principale

Toti soferii care vor sa inchirieze o masina cauta un serviciu rent a car profesionist. Isi doresc ca exigentele sa le fie indeplinite pana in cel mai mic detaliu. La 321rentacar.ro impartasim o opinie comuna si clara despre tot ce inseamna profesionalism. Un serviciu profesionist este in cele din urma un serviciu competent, calitativ, multumitor pentru client, riguros.

Iata in continuare cateva elemente care caracterizeaza un serviciu rent a car profesionist:

1. Comunicarea. Operatorii firmei de rent a car stiu sa asculte, nu doar sa auda; vorbesc politicos, fac recomandari pertinente, stiu cum sa abordeze o discutie, sa noteze o comanda, sa comunice toate informatiile necesare pentru buna desfasurare a procesului de inchiriere, de la preluarea masinii, pana la predare.

2. Pastrarea promisiunilor. Un serviciu profesionist este exact asa cum apare descris initial pe pagina de prezentare a unei firme de rent a car – fara exagerari si fara sa promita mai mult decat este in realitate. Serviciile profesioniste sunt cele in care poti avea incredere.

3. Seriozitatea. Acest lucru inseamna atitudine, punctualitate (in predarea/ preluarea masinilor), implicare (in solutionarea problemelor ce pot aparea sau in oferirea de consultanta), angajament.

4. Actualitate. O firma de rent a car care ofera servicii profesioniste este in pas cu tehnologia. De exemplu, 321rentacar.ro a implementat un sistem online prin care se pot face rezervari in timp real. Tot aici includem si interesul permanent pentru dezvoltarea parcului auto propriu cu masini noi, performante, adecvate, variate (pentru a servi diferitelor scopuri) etc.

5. Experienta. Profesionalismul rezulta si din experienta, pentru ca situatiile practice sunt cele care pot cu adevarat sa optimizeze un serviciu.

6. Atentia pentru detalii. Amanuntele sunt importante atunci cand inchiriezi o masina – calitatea autoturismelor (de exemplu masinile 321rentacar.ro sunt verificate si intretinute periodic), consultanta coerenta telefonica non-stop, program flexibil pentru predarea si preluarea masinii, modalitati diferite de plata, dotare corespunzatoare in functie de sezon, fara taxe ascunse.

7. Preturi accesibile. Un serviciu profesionist rent a car este atent si la preturile practicate. Acestea sunt corelate cu calitatea, dar nu sunt exagerate. Desigur o firma care investeste intr-un parc auto diversificat, cu masini moderne, curate, performante, cu servicii extinse (consultanta non-stop, program flexibil de predare/ preluare a masinii) va avea tarife de inchiriere putin mai mari decat o firma care se rezuma la 3 – 5 modele de masini; si acelea rulate la maximum.

8. Interes pentru bunastarea si satisfactia clientului. Un serviciu profesionist de inchirieri auto este cel care acorda atentie bunastarii si multumirii clientului. Clientul trebuie sa se simta comod, sa simta ca a facut alegerea potrivita, sa fie multumit de investitie, de masina pe care o primeste, de cum i se raspunde la telefon, de cum este ajutat/ indrumat etc.

Cautati un serviciu de rent a car profesionist? L-ati gasit: 321rentacar.ro. Nu o spunem noi, ci zecile de clienti care ne recomanda. Rezervati o masina azi si puteti sa va convingeti singur de acest lucru.

Have your say