Exista o multime de beneficii la inchirierea unei masini de la 321rentacar.ro. Am structurat aceste avantaje in 7 puncte pe care le dezvoltam in continuare.

1. Beneficiati de cele mai mici preturi de pe piata + tarife de inchiriere structurate in functie de intervalul de inchiriere.

Pentru inchirieri pe termen lung tarifele sunt negociabile. Noi nu percepem plati anticipate si nici nu avem taxe ascunse. Ceea ce vedeti este ceea ce platiti pentru inchirierea unei masini. Ne dorim astfel sa fim cat mai transparenti in relatia cu toti clientii nostri, iar experienta ne arata ca acest lucru este de apreciat in randul celor ajung la noi cu intentia de a inchiria o masina prima data. Pretul mic este unul din cele mai importante avantaje pe care le puteti avea daca alegeti sa inchiriati un autoturism de pe 321rentacar.ro

2. Livrare si predare non stop in Aeroportul Cluj Napoca.

In timpul programului de lucru livrarea si predarea se fac in mod gratuit. Acesta este un beneficiu imens pentru persoanele care ajung in Cluj Napoca pentru intalniri de afaceri, evenimentele importante sau pur si simplu pentru turism.

3. Alegeti masina dorita din peste 100 de exemplare.

Parcul nostru auto cuprinde peste 100 de masini iar noi investim permanent in mentinerea unei flote variate si eficiente.

4. Masini curate, bine intretinute, cu toate reviziile la zi.

Pentru ca dorinta noastra este sa aratam ca si in Romania se poate sa beneficiati de servicii de inchirieri auto la standarde europene, suntem permanent preocupati de a oferi clientilor nostri de fiecare data masini in stare impecabila.

5. Oferte personalizate pentru companii.

Pentru firmele care doresc incheierea unui contract pe termen lung pentru servicii de inchirieri auto, suntem deschisi in a propune oferte personalizate. Pentru acest lucru va rugam sa ne contactati si sa ne transmiteti cerintele dumneavoastra.

6. Procedura simpla si comoda de rezervare si inchiriere.

Practic puteti face rezervarea direct pe site, unde aveti toate detaliile si informatiile ce tin de comanda, masini, parerile clientilor. In acest mod puteti face comparatii rapide si pertinente, puteti alege masina dorita din cele listate, puteti face rezervarea online la orice ora si din orice locatie.

7. Servicii rent a car la standarde europene.

Oferim consultanta non-stop. Acest lucru inseamna ca ne puteti suna la orice ora si in orice zi, inclusiv in weekend pentru suport si consultanta.

Daca vreti si dumneavoastra sa beneficiati de toate aceste avantaje la inchirierea unei masini in Cluj Napoca, va rugam sa ne contacti.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

ro_RORomanian
ro_RORomanian