Ultimele Articole din Blog

Câteva sfaturi cum să închiriaţi o maşina în cel mai ieftin mod posibil!

// Author: Marius Costisor // 0 Comments

rent-car-ieftinSe spune că timpul costă! Tocmai de aceea închirierea unei maşini este o necesitate economică, atât din punctul de vedere al banilor cât şi al timpului, mai ales într-un oraş aglomerat. Pentru a afla mai multe despre sistemul rent a car, noi, 321 rentacar vă oferim câteva sfaturi pentru închirierea unei maşini ieftine, fie pentru persoane fizice dar şi pentru organizaţii sau companii care au nevoie de o maşină de închiriat pentru afaceri sau în scop turistic în Cluj – Napoca sau la Aeroportul Cluj.

Indiferent de scopul sau motivul închirierii unei maşini, clienţii sau potenţialii clienţi caută cele mai bune oferte de pe piaţa rent a car.  Pentru aceştia, avem câteva recomandări pentru a obţine cele mai ieftine tarife de închirieri auto:

  1. Rezervaţi din timp

Dacă ştiţi că vreţi să plecaţi într-o călătorie cu o maşina închiriată, atunci faceţi rezervarea cu câteva luni înainte pentru a vă asigura că puteţi închiria maşinia dorită şi pentru a beneficia de preţuri mult mai avantajoase. În acest fel, puteţi citi condiţiile impuse de companie fără a vă grăbi şi puteţi semna în deplină cunoştintă de cauză.

  1. Urmăriţi ofertele speciale

Poate fi greu de crezut, dar compania 321 rentacar are tot timpul anului oferte speciale. Aceste promoţii depind şi de perioada de închiriere.

  1. Închiriaţi maşini mici

Maşinile de dimensiuni mici consumă în general mult mai puţin decât maşinile mari. Dacă vă hotărâţi să călătoriţi cu o maşina mică – de ce să plătiţi mai mult? Dacă maşinile mini au tarife de închiriere mai mici, puteţi fi sigur că suma de plată va fi şi ea semnificativ redusă ca să nu mai vorbim de consumul de combustibil care va fi bineînţeles şi el redus.

  1. Negociaţi tarifele de închiriere rent a car

 Preţurile de închiriere auto sunt negociabile, mai ales dacă vă faceţi rezervare din timp şi închiriaţi maşina pentru mai multe zile.

  1. Citiţi cu atenţie contractul de închiriere

Verificaţi atent toate clauzele contractului 321 rentacar şi cereţi lămuriri acolo unde aveţi neclarităţi. Puteţi fi penalizat dacă depăşiţi perioada din contract sau dacă predaţi maşina fără plinul de combustibil sau cu avarii. Atenţie la predarea şi prelarea maşinii închiriate!

Toate maşinile pot fi ideale pentru fiecare client în parte, deşi activităţile fiecăruia sunt diferite. În concluzie, pe langă preţ există şi alte lucruri de care trebuie să ţineţi cont atunci când doriţi să apelaţi la o firmă ce oferă servicii de închirieri maşini pentru a face alegerea cea mai bună pentru dumneavoastră.

321 Rentacar vă oferă preţuri imbatabile pentru a putea apela cu încredere de fiecare dată!

Have your say