Majoritatea celor care doresc sa inchirieze o masina, cauta automobile economice, fiabile si confortabile. In acest sens, noi ne-am adaptat si ne adaptam in continuare. Aceasta adaptare consta in innoirea permanenta a parcului auto. Astfel, in acest moment am reusit performanta de a avea cele mai economice masini de inchiriat din Cluj.  Nu doar ca avem cele mai bune masini care consuma foarte putin, dar avem si cele mai mici preturi din Cluj. In ciuda tuturor acestor factori, noi tot nu percepem taxe si comisioane suplimentare. Va prezentam care sunt cele mai economice masini pe care le avem in acest moment in flota noastra.

Ford Focus 1.6 TDCI

Ford Focus 1.6 TDCI este o masina de nota 10. Cel mai important atu al acestui automobil este consumul. Focusurile dotate cu un motor de 1.6 TDCI au cel mai mic consum. Este vorba de un consum mixt de aproximativ 4l /100 km. Bineinteles ca se poate scoate si un consum mult mai mic de doar 3.5 l/100 km, insa totul depinde de stilul de sofat al fiecaruia, traficul si viteza de deplasare. Ford Focus 1.6 TDCI, nu doar ca este cea mai economica masina, dar este si foarte spatioasa, in special modelul Kombi.

Ford Fiesta 1.3 i

Ford Fiesta 1.3 i este o alta masina deosebita din gama Ford. Spre deosebire de Focus, Fiesta este o masina mult mai micuta, in cazul nostru, varianta in 2 usi. Fiesta noastra dispune de un motor exceptional de 1.3 i pe benzina. Chiar daca este pe benzina, consumul nu este deloc unul de speriat. Consumul mediu este de doar 4.5 l/100 km. Prin urmare, Ford Fiesta 1.3 i se inscrie cu usurinta pe lista celor mai economice masini.

Opel Corsa 1.2 i

Opel Corsa 1.2 i este o masina asemanatoare cu Fordul Fiesta de 1.3 i. Ambele masini au cam acelasi gabarit. Corsa dispune de o motorizare de 1.2 i pe benzina. Consumul mediu pentru acest model de aproximativ 5l /100 km. Masina se poate manevra extrem de usor, are multiple dotari si este micuta, deci se poate parca cu usurinta.

Dacia Logan 1.4 i

Aceasta versiune de motorizare este cea mai raspandinta printre masinile autohtone. Dacia Logan este o masina foarte buna, bineinteles bazandu-ne pe raportul calitate – pret. Dacia Logan cu motor de 1.4 i pe benzina are un consum mediu de 5.5 – 6 l/100 km. Un consum destul de mic, spunem noi, avand in vedere greutatea masinii.

Alte masini economice din flota noastra

De-a lungul timpului am incercat sa ne axam pe achizitionarea de masini cat mai bune, care sa consume cat mai putin. Asadar, majoritatea masinilor din flota noastra au un consum destul de mic, adica undeva pana in 6 – 7 l /100 km. Dintre masinile cu un consum de 5 – 5.5 l /100 km mai enumeram: Dacia Sandero 1.6 i, Renault Clio Symbol 1.4 i, Skoda Fabia 1.6 i, Ford Mondeo 2000 TDCI. Va invitam sa inchiriati cele mai economice si cele mai ieftine masini din Cluj.


1 comentariu

Bianca · aprilie 28, 2017 la 4:19 pm

vazusem pe undeva, cred pehttps://www.carsontheweb.com/ro/home ca Ford Focus n-ar fi chiar asa economa…. chiar are un consum de 4 ??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *