Inchirierile auto cu sofer un inceput sa devina o obsinuinta si la noi in tara. De regula, inchirierile auto cu sofer se fac pentru autoutilitare de 8 + 1 locuri. Inchirierea pentru celelalte autovechicule facandu-se fara sofer. Inchirierea unei masini cu sofer are mai multe beneficii.

Avantajele inchirierii unei masini cu sofer

Eliminarea garantiei este cel dintai avantaj care se observa. Toate firmele de inchirieri auto percep o garantie atunci cand clientul preia masina. Garantia respectiva este in cazul in care clientul produce  din culpa sa diverse daune masinii. De exemplu: deteriorarea interiorului, ruperea tapiteriei, etc. Daca inchiriati una dintre masinile noastre 8 + 1 locuri, garantia si responsabilitatea vor disparea. Toate aceste “ atributii “ intra in grija soferului nostru.

Confortul reprezinta un avantaj de necontestat. Este mult mai confortabil sa calatoriti fara sa aveti nicio grija si sa nu trebuiasca tot timpul o atentie sporita la trafic. Pe toata perioada calatoriei puteti petrece clipe pretioase cu familia, cu prietenii sau cu persoanele cu care calatoriti. De asemenea, se elimina si oboseala. Astfel, daca parcurgeti un drum mai lung, pe parcursul calatoriei puteti sa va odhiniti. Mai ales ca masinile noastre sunt extrem de confortabile si foarte spatioase. Va recomandam Renault Trafic si VW Caravelle.

Siguranta este esentiala in orice calatorie. Soferii nostri sunt foarte experimentati atat in traficul intern cat si in traficul extern. Soferii nostri va duc in siguranta oriunde in tara si in Europa. De altfel, siguranta este prioritara pentru noi. In acest sens, inainte de fiecare inchiriere masinile sunt foarte atent verificate de catre un personal specializat. Nu mai trebuie sa va faceti probleme daca ajungeti intr-un oras aglomerat. Tot stresul cu aglomeratia va reveni soferilor nostri.

Timpul de deplasare este foarte important. Atunci cand inchiriati o masina cu sofer, cu siguranta ca doriti sa mergeti in multe locuri si timpul dumneavoastra este limitat. Daca inchiriati o masina cu sofer, puteti economisi foarte mult timp. Soferii nostri sunt foarte bine instruiti si va vor duce la destinatii pe cele mai bune rute si intr-un timp foarte scurt, bineinteles respectand legislatia rutiera si asigurand siguranta calatorilor.

Masinile care se inchiriaza cu sofer sunt extrem de bune. Desigur ne referim la Renault Trafic si VW Caravelle. Ambele autovehicule sunt dotate corespunzator fiecarui anotimp. Totodata, clientii dispun si de cele mai bune conditii de transport. Masinile au un nivel superior de echipare.

De acum puteti calatori oriunde chiar daca sunteti un grup mai numeros. Lasati responsabilitatea sofatului in mainile noastre si va vom duce la destinatie in siguranta si la timp.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

ro_RORomanian
ro_RORomanian