Anvelope de iarna prezente pe toate masinile predate la inchiriere

Atunci cand inchiriezi o masina in timpul iernii, unul din primele lucruri pe care trebuie sa le ai in vedere este starea si tipul anvelopelor. Din acest punct de vedere 321rentacar.ro se aliniaza celor mai bune standarde – anvelopele prezente pe masinile noastre sunt in stare foarte buna (nu uzate si nu defecte – le verificam periodic). In functie de sezon masinile sunt echipate cu pneuri de iarna si vara. Daca vreti sa inchiriati o masina iarna aceasta, asigurati-va ca are anvelope de iarna.

Anvelope all season sau anvelope de iarna?

Conform legislatiei, in timpul sezonului rece (din noiembrie sau de la prima zapada) masinile care circula pe soselele din Romania trebuie sa fie echipate in mod corespunzator cu anvelope de iarna. Acestea au pe ele simbolul fulgului de nea si inscriptia M+S (mud & snow). Si anvelopele all season sunt acceptate, dar exista multiple controverse in ceea ce priveste comparatia intre anvelope all season si anvelope speciale de iarna. In general, cele de iarna sunt de preferat in timpul iernii, pentru ca ofera o aderenta mai buna, un control mai bun al masinii si o distanta de franare mai scurta.

Sa conduci pe timpul iernii poate fi o provocare, mai ales atunci cand esti la bordul unei masini noi inchiriate. Iarna carosabilul este acoperit de frunze ude, inghet, ploaie, zapada, polei. De aceea este esential sa va asigurati atunci cand inchiriati o masina pe timpul iernii, ca aceasta este „incaltata” in mod corespunzator, cu anvelope de iarna.

321rentacar.ro este extrem de atenta in privita echiparii masinilor cu anvelope de iarna in sezonul rece. Pentru noi siguranta, confortul si increderea dumneavoastra la volan sunt prioritate. In al doilea rand, toate masinile noastre respecta legile in vigoare.

Daca aveti o masina pe care nu o utilizati pe timpul iernii, puteti inchiria un autoturism cu pneuri de iarna, pentru concediul de sarbatori alaturi de familie. Pentru dumneavoastra acest lucru poate insemna reducerea cheltuielilor legate de achizitionarea pneurilor de iarna si montarea acestora. In plus, la sfarsitul sezonului de iarna nu trebuie sa va faceti griji cu depozitarea anvelopelor acasa sau la hoteluri de pneuri (unde se plateste chirie).

321rentacar.ro detine un parc auto impresionant si va invitam sa va alegeti masina preferata pentru deplasarea pe care o planificati. Preturile afisate pe site sunt cele finale. Nu exista taxe ascunse. Zapada si-a facut simtita prezenta si iarna de abia a inceput. Masinile noastre sunt bine pregatite pentru iarna cu anvelope corespunzatoare. Profitati de toate avantajele de a fi client 321rentacar.ro


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *